Închide meniul
Foto

Umilinţă uriaşă trăită de fostul iubit al Danielei Crudu: „A durat între 5 şi 7 minute!”. Prin ce a trecut după ce a fost dat afară din casă de mama copilului său

Antena Sport Publicat: 22 august 2022, 19:04

Adelina Nica şi Daniela Crudu

Umilinţă uriaşă trăită de fostul iubit al Danielei Crudu: "A durat între 5 şi 7 minute!"

Adelina Nica şi Daniela Crudu au fost într-o relaţie cu Mihai Costea / Colaj Instagram

  • Mihai Costea a fost dat afară din casă de Adelina Nica
  • Fostul iubit al Danielei Crudu nu îşi poate vedea copilul

Umilinţă de necrezut trăită de fostul iubit al Danielei Crudu. Acesta a fost dat afară din casă de mama copilului său şi a ajuns să se judece cu ea pentru a-şi putea vedea copilul. Mihai Costea trece prin momente teribile şi îşi caută dreptatea în instanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant de la Craiova lui Mititelu şi FCSB încearcă să primească acceptul de a fi alături de fiul său. Adelina Nica, cea care i-a fost parteneră, se opune vehement şi l-a acuzat în termeni duri pe Mihai Costea.

Umilinţă uriaşă trăită de Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu

Adelina l-a umilit pe „Nilă”. A anunţat că fostul fotbalist, în vârstă de 34 de ani, ar fi avut mari probleme în momentul în care judecătorul i-ar fi cerut să anunţe unde locuieşte în prezent.

Reclamă

Două weekend-uri pe lună, să îl ia dimineața la 9, să îl aducă duminică seara la 10 sau ceva de genul. Nu există așa ceva nici în visele lui. Și unde să-l ducă?! La Vâlcea sau la el acasă?!

Păi care casă, că el nu are casă nici la Vâlcea, nici la București, nicăieri. El locuiește la un prieten, la mai mulți prieteni, din prieten în prieten.

Reclamă

Nici nu mă interesează, atât timp cât copilașul ăsta de 11 luni… I s-a cerut inclusiv verbal adresa și a durat între 5 și 7 minute să se uite în telefon, că nu știe nici măcar unde locuiește„, a declarat Adelina Nica pentru cancan.ro.

Mihai Costea neagă vehement că nu ar avea locuinţă. Acesta a afirmat că, pentru moment, stă cu chirie într-un apartament din Capitală.

Am contribuit lunar cu sume foarte mari în casa unde ea locuiește, am plătit ratele ei la casă, mașină, întreținere etc. Dar, într-un final, am fost dat afară din casă în momentul în care am avut un an mai greu financiar, an în care nu am mai jucat la nicio echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Momentan, am dat-o în judecată pentru că mă privează de dreptul de a-mi vedea propriul copil! Mă acuză că nu am locuință, că stau pe la prieteni … Am adus în instanță două adrese, proprietăți personale, nu rate sau chirii, din Vâlcea și o adresă unde momentan stau în chirie, în București!

Atât mie, cât și familiei mele ne-a luat dreptul de a petrece timp cu copilul meu! Este o mamă fără scrupule, o mamă care se folosește de propriul copil pentru a-mi face rău, însă binele va învinge mereu și instanța va ține cu dreptatea! Voi lupta pentru copilul meu până la sfârșit! Nimeni și nimic nu-mi va lua acest drept la fericire.

A zis că mă duceam la ea să-mi văd copilul cu gândul ca eu să mă împac cu ea: exclus! N-am vrut și nu voi mai dori lucrul ăsta niciodată! Este și va rămâne doar mama copilului meu! Atât!„, s-a apărat Mihai Costea.

Mihai Costea, explicaţii despre relaţia cu Daniela Crudu

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, a rupt tăcerea despre perioada în care şi-a atras critici dure de la Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera s-a opus relaţiei şi a izbucnit în momentul în care ar fi aflat că „Nilă” a fugit din cantonament pentru a se vedea cu „Cruduţa”. Incidentul ar fi avut loc în 2012, cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci al roş-albaştrilor cu Astra. Aceştia şi-ar fi petrecut noaptea la Sibiu, la inaugurarea unui club de fiţe.

Mihai Costea neagă că ar fi avut o „relaţie nocturnă” cu Daniela Crudu şi că ar fi fugit din cantonament.

Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela, era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

(n.r.- Gigi Becali) Nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

Reclamă

Nu am plecat din cantonament, sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv.

Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea, potrivit prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro
Fotbal intern • 20 oct., 15:50
Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro: „Își așteaptă rândul”
Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni
Liga 2 • 12 aug., 11:06
Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni: „Numele nu îți garantează postul de titular”
Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni
Liga 2 • 5 aug., 23:13
Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a! Va juca alături de fiul lui Nicolae Dică
Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea
Diverse • 17 mai, 13:30
FOTO
Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”
Florin Costea, alături de Mihai Costea şi Cristi Tănase
Fotbal intern • 1 feb., 18:00
Mihai Costea nu exclude varianta unei reveniri în Liga 1: „O iau pas cu pas!” Ce spune despre Florin Costea