Închide meniul
Foto

Umilit în România, Leonard Doroftei are cu ce se mândri. Fiica sa este de o frumuseţe răpitoare şi întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 18:27 / Actualizat: 14 iulie 2023, 18:09

Reclamă
Umilit în România, Leonard Doroftei are cu ce se mândri. Fiica sa este de o frumuseţe răpitoare şi întoarce toate privirile

Leonard Doroftei are cu ce se mândri

Antena Stars

Umilit în România, Leonard Doroftei are cu ce se mândri. Unica sa fiică este o o frumuseţe răpitoare. Vanessa are 19 ani şi locuieşte în Montreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei are o familie superbă care îl face să uite de umilinţele trăite în România. Leonard Doroftei are 2 băieţi şi o fată. La 19 ani, Vanessa este o frumuseţe uimitoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Umilit în România, Leonard Doroftei are cu ce se mândri. Fiica sa este de o frumuseţe răpitoare şi întoarce toate privirile

Vanessa învaţă la un colegiu din Montreal şi visează să devină medic. Ea a suferit o „transformare” uluitoare şi atrage toate privirile în Canada. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU FIICA LUI LEONARD DOROFTEI ÎN GALERIA FOTO)

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită„, spunea Leonard Doroftei la gsp.ro.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Reclamă

Strigătul de disperare al lui Leonard Doroftei, după ce a fost umilit şi numit cerşetor de români, a venit din nou. „Moşu” consideră că a fost nedreptăţit de autorităţile din Ploieşti.

Doroftei a investit o sumă mare de bani într-un spaţiu pe care i l-a oferit Primăria din Ploieşti. Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi.

Strigătul de disperare al lui Leonard Doroftei, după ce a fost umilit şi numit cerşetor de români

”Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi ( – antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat, primarul a scos o hârtie și ne-a oferit un spațiu. Când am văzut ce este acolo… Am adus un proiectat și când am aflat cât costă, nea Titi m-a lăsat singur și așa m-am curățat. Am picat într-o poveste aiurea. Am încercat să fac ceva și aia a fost. Finalul îl știți. Titi s-a retras, m-a lăsat singur.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos.

Problema este că trebuia să fiu matur, să-mi fac sală, dar nu am vrut pentru că îi făceam concurență antrenorului meu, cel care m-a lăsat singur. Afacerea a picat aiurea, de aia am și luat foc. A fost dureros. Am picat într-o mocirlă. Împins în ea.

Acolo, acum, spațiul e gol, e paragină, nu e reparat. Au vrut să mă protejeze să nu cadă blocul pe mine, dar pe oamenii ăia de ce nu-i ajută, să le repare blocul? Am citit unele comentarii și știu ce gândește lumea. Ar fi bine să-și vadă fiecare de treaba lui.

Am investit banii mei, munciți, ce am câștigat eu nu am câștigat ușor. Eram plin de sânge, așa câștigam banii. Pentru că nu am avut nicio culoare politică, au profitat de mine cât au putut. Și s-au apucat să mă lovească. M-a sunat cineva, nu direct Băsescu (n.r. – președintele Traian Băsescu), am refuzat propunerea și de atunci toate s-au dus în cap”, a declarat Doroftei, la Radio Gold FM, citat de fanatik.ro. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și