Închide meniul

Un bărbat celebru din România şi-a tuns soţia zero, la două noaptea: "Am purtat tot felul de peruci, trebuie să îmi acopăr cumva capul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 18:51

Un bărbat celebru din România şi-a tuns soţia zero, la două noaptea: "Am purtat tot felul de peruci, trebuie să îmi acopăr cumva capul"

Adina Bourceanu s-a tuns zero

Astfel, Adina Bourceanu a decis să se tundă zero, spre surprinderea tuturor. Recunoaşte însă că nu ar mai face-o şi a doua oară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"N-am regretat când m-am tuns, n-aș mai face lucrul ăsta, nu intenționam să rămân așa pe termen lung. Am vrut să fac asta o dată în viață și am făcut-o, mă bucur că am făcut asta. M-a ajutat cu stima de sine și toate astea, deși nu eram în primele două săptămâni foarte fericită de look-ul meu, a trebuit să îl port cu mândrie și trebuia să fiu puternică. M-a ajutat!”, a spus Adina Bourceanu la Antena Stars.

Adina Bourceanu: "Am purtat tot felul de peruci"

Adina Bourceanu a dezvăluit că i-a fost extrem de greu în perioada în care a fost frig. Soţia lui Alexandru Bourceanu era nevoită să apeleze la peruci pentru a se proteja. Adina Bourceanu a dezvăluit, în trecut, la Antena Sport, că s-a tuns la 2 noaptea, iar soţul său e cel care a ajutat-o. 

Am purtat tot felul de peruci în perioada rece, trebuia să-mi acopăr cumva capul. Cel mai bine m-am simțit când eram tunsă periuță, mi-au plăcut cam toate etapele de când m-am tuns și până la momentul ăsta. Intenționez să-mi las părul să-mi crească la un nivel mediu, cum era și înainte.

Dar o să mă bucur de fiecare etapă a lui creștere pentru că trebuie să îi mai dau câte o formă și atunci profit de fiecare moment să mai fac câte o schimbare. Acum nu mă mai gândesc la nicio altă schimbare, a fost asta o schimbare destul de mare, e suficient. În timp, dacă-mi mai vine vreo idee, nu o să stau prea mult pe gânduri, dar acum sunt ok așa”, a mai adăugat soția lui Alexandru Bourceanu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și