Închide meniul

Un bărbat satanist a fost în comă după ce a luat COVID! Mesajul despre Diavol transmis imediat ce s-a trezit

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2020, 15:13

Un bărbat satanist a fost în comă după ce a luat COVID! Mesajul despre Diavol transmis imediat ce s-a trezit

Hepta

Death Angel

  • Bărbatul cântă într-o formație de ”satanic metal”
  • Acesta consideră ca Diavolul nu e ”așa cool cum credea”

Will Carroll este membru în trupa Death Angel (Îngerul Morții), acesta cântând la tobe. Formația era în turneu în Europa în martie, când a izbucnit epidemia de COVID, aceștia întorcându-se imediat în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, Will luase deja virusul și a fost internat imediat ce au aterizat în SUA. La scurt timp, acesta a intrat în comă dar a reușit să își revină după 12 zile. ”Medicii spuneau că este un miracol că mi-am revenit”, a spus acesta, conform San Francisco Chronicle.

Mai mult, bărbatul a povestit ce i s-a întâmplat când era în comă. ”Am avut visuri în care părăseam această lume. Am ajuns în Iar, pedepsit pentru că sunt un leneș. Acolo Diavolul, care era o femeie, m-a transformat într-un monstru și m-a chinuit. M-am trezit pe patul de spital cu tuburi în mine. Am întrebat-o pe asistentă dacă mai sunt în Iad dar nu mi-a zis nimic.!”, a povestit bărbatul.

Reclamă

Trupa în care cântă Will Carroll este una de ”satanic metal”, care este un gen extrem de heavy metal, acesta la rândul său fiind o ramură a rock-ului.

Bărbatul spune că va asculta în continuare trupe sataniste, dar consideră ca Diavolul nu mai este așa ”cool” cum credea el inițial.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile