Închide meniul

Un bărbat satanist a fost în comă după ce a luat COVID! Mesajul despre Diavol transmis imediat ce s-a trezit

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2020, 15:13

Reclamă
Un bărbat satanist a fost în comă după ce a luat COVID! Mesajul despre Diavol transmis imediat ce s-a trezit

Hepta

Death Angel

Will Carroll este membru în trupa Death Angel (Îngerul Morții), acesta cântând la tobe. Formația era în turneu în Europa în martie, când a izbucnit epidemia de COVID, aceștia întorcându-se imediat în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, Will luase deja virusul și a fost internat imediat ce au aterizat în SUA. La scurt timp, acesta a intrat în comă dar a reușit să își revină după 12 zile. ”Medicii spuneau că este un miracol că mi-am revenit”, a spus acesta, conform San Francisco Chronicle.

Mai mult, bărbatul a povestit ce i s-a întâmplat când era în comă. ”Am avut visuri în care părăseam această lume. Am ajuns în Iar, pedepsit pentru că sunt un leneș. Acolo Diavolul, care era o femeie, m-a transformat într-un monstru și m-a chinuit. M-am trezit pe patul de spital cu tuburi în mine. Am întrebat-o pe asistentă dacă mai sunt în Iad dar nu mi-a zis nimic.!”, a povestit bărbatul.

Trupa în care cântă Will Carroll este una de ”satanic metal”, care este un gen extrem de heavy metal, acesta la rândul său fiind o ramură a rock-ului.

Bărbatul spune că va asculta în continuare trupe sataniste, dar consideră ca Diavolul nu mai este așa ”cool” cum credea el inițial.

Reclamă
Reclamă 4

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și