Închide meniul

Un bărbat satanist a fost în comă după ce a luat COVID! Mesajul despre Diavol transmis imediat ce s-a trezit

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2020, 15:13

Un bărbat satanist a fost în comă după ce a luat COVID! Mesajul despre Diavol transmis imediat ce s-a trezit

Hepta

Death Angel

Will Carroll este membru în trupa Death Angel (Îngerul Morții), acesta cântând la tobe. Formația era în turneu în Europa în martie, când a izbucnit epidemia de COVID, aceștia întorcându-se imediat în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, Will luase deja virusul și a fost internat imediat ce au aterizat în SUA. La scurt timp, acesta a intrat în comă dar a reușit să își revină după 12 zile. ”Medicii spuneau că este un miracol că mi-am revenit”, a spus acesta, conform San Francisco Chronicle.

Mai mult, bărbatul a povestit ce i s-a întâmplat când era în comă. ”Am avut visuri în care părăseam această lume. Am ajuns în Iar, pedepsit pentru că sunt un leneș. Acolo Diavolul, care era o femeie, m-a transformat într-un monstru și m-a chinuit. M-am trezit pe patul de spital cu tuburi în mine. Am întrebat-o pe asistentă dacă mai sunt în Iad dar nu mi-a zis nimic.!”, a povestit bărbatul.

Trupa în care cântă Will Carroll este una de ”satanic metal”, care este un gen extrem de heavy metal, acesta la rândul său fiind o ramură a rock-ului.

Bărbatul spune că va asculta în continuare trupe sataniste, dar consideră ca Diavolul nu mai este așa ”cool” cum credea el inițial.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și