Închide meniul

Un culturist, cel mai urmărit român de pe Instagram. Are de două ori mai mulţi fani decât Dorian Popa. Despre cine e vorba

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 17:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Un culturist, cel mai urmărit român de pe Instagram. Are de două ori mai mulţi fani decât Dorian Popa. Despre cine e vorba

Instagram Andrei Deiu

Andrei Deiu are un succes uriaş pe reţelele sociale

Andrei are 24 de ani, iar aproape jumătate din viaţă şi-a petrecut-o în sala de forţă. Şi-a dorit să slăbească şi a ajuns să fie un împătimit al antrenamentelor. În luna decembrie a obţinut şi o performanţă importantă. A concurat în premieră la concursul Mr Olympia şi s-a clasat pe locul 5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Deiu' (@andreideiu_)

Cine este Andrei Deiu, cel mai urmărit român pe reţelele sociale

Andrei Deiu a devenit un model pentru tinerii din Marea Britanie. A ajuns să câştige sume uriaşe pe reţelele sociale şi din reclamele în care a jucat.

"Sunt din Râmnicu Vâlcea, m-am mutat cu familia în Anglia la 15 ani pentru o viață mai bună, mai multe oportunități. Mulți nu știu că sunt român pentru că pe social media postez numai în engleză, deoarece 90% din urmăritorii mei sunt din toate țările, nu pentru că mi-ar fi rușine că sunt român sau pentru că sunt arogant.

Am vrut doar să slăbesc și să arăt cât de cât ok pentru mine. Dacă nu făceam asta probabil lucram în construcții sau eram în România lucrând ca bucătar​", a dezvăluit Andrei Deiu într-un interviu acordat pentru romanianesthetics.ro.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Deiu' (@andreideiu_)

Dorian Popa are 2.2 milioane de urmăritori pe Instagram

Dorian ”Hatz” Popa a fost prezent la emisiunea AS.ro LIVE şi a anunţat că este fanul lui Cristiano Ronaldo. Este impresionat de faptul că portughezul a devenit cea mai urmărită persoană de pe Instagram. Starul lui Juventus are 259 de milioane de fani.

Cristiano Ronaldo, toată ziua! Cristiano Ronaldo produce mai mulți bani din publicitate decât din fotbal. Are cel mai mare Instagram din lume, după Instagram. Nu tu Kim Khardashian, sau alții”, a anunțat Dorian Popa.

Reclamă 4 / 0/3

2,2 milioane de urmăritori are Dorian Popa, iar moderatorul AS.ro LIVE, Cătălin Oprișan, a făcut un calcul rapid din care a reieșit că un român din 8 îl urmărește pe ”Hatz” pe Instagram.

Da, așa este, ai dreptate. Dar Ronaldo este pe tot mapamondul. Dacă Ina este internațional cunoscută, de ce nu ar putea Dorian Popa să fie și el. Dacă Dumnezeu va vrea”, a reacționat Dorian Popa.

Recomandări
  • De 10 ani se antrenează în sala de forţă
  • Românul are peste 4 milioane de fani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și