Închide meniul

Un fost lider al Mafiei a dezvăluit cum acționează interlopii pentru a câștiga bani și influență

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 16:26

Reclamă
Un fost lider al Mafiei a dezvăluit cum acționează interlopii pentru a câștiga bani și influență

Profimedia

Gaspare Mutolo este un fost lider mafiot

Un cunoscut lider mafiot, care acum colaborează cu autoritățile, a dezvăluit mecanismele de acțiune ale organizațiilor mafiote. Mafia vine în sprijinul celor loviți de criză, le oferă pachete cu alimente sau ajutoare financiare. Întotdeana, mafioții cer la schimb beneficii mai mari decât cele oferite. Astfel, se pot încheia și contracte prin care pot cumpăra proprietăți și afaceri la sume mai mici decât sunt cele evaluate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Exact așa acționează și funcționează mafia. Știu, pentru că și eu am acționat așa. La suprafață apăream ca un om carismatic și generos, nu-mi arătam niciodată adevărata față. Ei nu știau că am ucis peste 20 de persoane”, a mai spus Gaspare Mutolo pentru BBC.

Când se organizează alegeri locale, bineînțeles că Mafia apare și spune: Ciao, bella, îți amintești de mine? Eu te-am ajutat când ai avut nevoie, acum tu trebuie să mă ajuți pe mine”, a mai Gaspare Mutolo, care este ținut într-un loc secret de poliție pentru a scăpa de răzbunarea Mafiei.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și