Închide meniul

Un fost luptător din MMA, acuzat de crimă! Şi-ar fi înjunghiat iubita „de cel puţin 17 ori”

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2023, 13:11

Reclamă
Un fost luptător din MMA, acuzat de crimă! Şi-ar fi înjunghiat iubita „de cel puţin 17 ori

Dwayne Herelle ar fi ucis-o pe Irene Torres

Dwayne Herelle a fost într-o relaţie Irene Torres / The Sun

Un fost luptător din MMA, Dwayne Herelle Jr, este acuzat de crimă. Tânărul de 28 de ani şi-ar fi ucis fosta iubită, după ce s-ar fi certat cu aceasta pe 29 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile anchetatorilor, Dwayne Herelle Jr ar fi atacat-o pe Irene Torres în afara casei din Tennessee, în care femeia de 24 de ani locuia cu părinţii ei. Cazul este unul cu adevărat şocant.

Un fost luptător din MMA, Dwayne Herelle Jr, este acuzat de crimă

Potrivit thesun.co.uk, care citează Daily Mail, detectivul Derry Baltimore al Departamentului de Poliţie Nashville a prezentat, în instanţă, imagini de pe camerele de supraveghere. „A fost înjunghiată de cel puţin 17 ori„.

După ce şi-ar fi omorât fosta iubită, Dwayne Herelle Jr a pus cadavrul în porbagajul maşinii sale. L-a dus acasă şi l-a ascuns în dulapul din camera sa. Jainele şi geanta fetei ar fi fost găsite într-un coş de gunoi din apropiere.

Poliţiştii au anunţat că părinţii lui Irene au verificat camerele de supraveghere în momentul în care fiica lor nu a mai ajuns acasă de la muncă. Atunci au observat că Herelle o trăgea pe fosta iubită din cadru.

Reclamă

Sursa citată anterior a precizat că tatăl victimei s-ar fi dus acasă la Herelle Jr pentru a-l confrunta. Acesta a negat că ar şti unde este Irene, dar în cele din urmă a mărturisit că trupul ei se afla într-un coş, în garderobă. Poliţiştii l-au arestat pe fostul luptător de MMA şi acesta a ajuns în faţa judecătorilor.

Ne vom aminti mereu de generozitatea ei. Moartea Irenei este o tragedie fără sens. În timp ce majoritatea tinerilor de 24 de ani își planifică cariera și viitorul și sunt optimiști cu privire la ce urmează, Irene și-a petrecut ultimele luni din viață abuzată, terorizată și înfricoșată„, a scris sora mai mare a victimei, Reyna Douglas.

Trupul unui luptător MMA, găsit la doi ani după dispariție

Un alt caz a şocat, în 2021, Statele Unite. O descoperire macabră a avut atunci loc în Missouri. Rămășițele cadavrului luptătorului David Koenig au fost găsite la doi ani după dispariția acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul avea 25 de ani la data dispariției și era un luptător amator de arte marțiale. Acesta a fost văzut ultima oară în viață în februarie 2020. El s-a cazat la un hotel în Missouri, iar familia sa a raportat dispariția lui la o lună distanță. Potrivit Daily Star, luptătorul MMA a cerut ajutor prietenilor pentru că se simțea în pericol.

La aproape doi ani, un bărbat care căuta coarne de cerb în pădure a găsit rămășițele acestuia, alături de bunurile sale. Anchetatorii au stabilit că a fost vorba de o crimă, potrivit bild.de.

Mama acestuia s-a alăturat unui grup intitulat ”Misterul luptătorului dispărut” și a transmis un mesaj categoric.

Nimeni nu l-a omorât pe Dave, nimeni! A plecat de la hotel pe jos și nu s-a mai întors. Fiul meu era o persoană incredibilă când venea vorba de orice. Era mare, frumos, genil și cu o inimă de aur”, a declarat, cu lacrimi în ochi, femeia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și