Închide meniul

Un fost schior, găsit în cabana lui, la un an de la deces! Procurorii nu știu de unde să înceapă ancheta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 11:48

Un fost schior, găsit în cabana lui, la un an de la deces! Procurorii nu știu de unde să înceapă ancheta

Corriere.it

Fostul instructor de schi nu avea nici măcar cont pe rețelele de socializare

Corierre.it informează că Furio Lescarini avea 61 de ani și era unul dintre cei mai buni instructor de schi din Trentino. Părinții săi decedaseră cu ani în urmă, nu avea frați sau surori, nici foarte mulți prieteni apropiați și nici măcar cont pe rețelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carabinerii l-au descoperit mort în cabana sa din Roccacerro, un mic cătun din Provincia L'Aquila. Corpul său era mumificat și, din câte se pare, nimeni nu îl mai văzuse încă din primăvara trecută.

Moarte naturală sau sinucidere?

Procurorii italieni nici nu știu de unde să înceapă ancheta și dacă moartea a survenit din cauze naturale. Furio Lescarini nu avea vecini în apripiere, iar cei 50-60 de locuitori din Roccacerro nu îl văzuseră când s-a întors la cabana în care locuia.

"Uneori, ceva nu funcționează chiar și în cele mai mici comunități. Și atunci este posibil ca lumea să uite, să nu observe. Ultima dată când Furio Lescarini a fost văzut în Roccacerro a fost exact cu un an în urmă, de Paște, în 2019. Nu știm dacă este vorba de o moarte naturală sau poate de sinucidere. Ce știm este că rămâne o amintire tristă a lui", a declarat procurorul de caz, Lara Seccacini. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și