Închide meniul

Un hoţ i-a furat din cont 175.000 de lire sterline lui Riyad Mahrez. Starul şi-a dat seama după 5 săptămâni. Şoferul a cheltuit banii pe haine de lux şi vacanţe în Ibiza

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 7:21

Un hoţ i-a furat din cont 175.000 de lire sterline lui Riyad Mahrez. Starul şi-a dat seama după 5 săptămâni. Şoferul a cheltuit banii pe haine de lux şi vacanţe în Ibiza

ProfimediaImages

Episod incredibil din viaţa lui Riyad Mahrez

Sharif Mohamed, hoţul de 32 de ani, a dus o viaţă de lux pentru cinci săptămâni, în care a cheltuit 20.000 de lire sterline pentru a petrece în Ibiza, dar a fost şi la Las Vegas. Hainele de lux deveniseră o obişnuinţă: şi-a cumpărat o pereche de pantaloni de 1.500 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un hoţ i-a furat lui Riyad Mahrez 175.000 de lire sterline

Totalul a fost de 175.830 de lire sterline. Un fost poliţist, Mick Neville, a fost şi el uimit de incident. "Incredibil este că cineva poate sustrage 175.000 de lire sterline dintr-un cont fără ca păgubitul să îşi dea seama. Băncile se mişcă mai repede în aceste situaţii, când observă cheltuieli neobişnuite".

Asta se poate întâmpla dacă ai un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline, precum Riyad Mahrez. Totul a ieşit la iveală când un bărbat a cerut un nou card bancar pe numele algerianului, susţinând că este Mahrez. Atunci, acesta a recunocut totul în faţa judecătorilor tribunalului Snaresbrook Crown.  

Avocatul lui Mohamed a recunoscut că acesta a avut o vacanţă de lux în Ibiza. "Se afla sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice în acea perioadă a vieţii", au susţinut cei care îl apără. El îşi va afla pedeapsa pe 25 februarie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și