Închide meniul

"Un huligan! De ce vă bateți cu jandarmii prin peluze?!" George Simion a reacţionat imediat după ce a fost atacat şi l-a invocat pe Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 15:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
"Un huligan! De ce vă bateți cu jandarmii prin peluze?!" George Simion a reacţionat imediat după ce a fost atacat şi l-a invocat pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

George Simion

George Simion este cel care a pus umărul la fondarea "Uniţi sub tricolor!", facţiune ce susţine echipa naţională a României. Simion a avut un dialog dur cu jurnalistul Grigore Cartianu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un huligan de peluză, din cauza căruia România a ajuns să joace cu Norvegia fără spectatori. Domnule, de ce vă bateți cu jandarmii prin peluze?”, a fost atacul jurnalistului. 

George Simion a reacţionat imediat. "Purtați astfel de dialoguri cu Gigi Becali, că știu că vă place, dar nu cu mine!”, a fost răspunsul lui George Simion la Realitatea Plus. 

Cine este, de fapt, George Simion

George Simion (34 de ani) este preşedintele Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, dar nu toată lumea ştie cu ce se ocupă, printre altele. El este şi liderul grupului ultras "Uniţi sub Tricolor", care, de-a lungul anilor, a avut mai multe "ieşiri" necontrolate la meciurile echipei naţionale.

Simion a fost întotdeauna o voce care a susţinut unirea României cu Republica Moldova. George a fondat două grupuri de ultras, "Honor et Patria" şi "Uniţi sub Tricolor", cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala ţării noastre.

Reclamă

"În 2001 am luat contact cu realitatea peluzelor românești și tot atunci am descoperit și fenomenul ultras la nivel continental. S-a întâmplat prin intermediul corespondenței pe care am purtat-o cu suporteri și colecționari din alte țări – da, era încă perioada când se imprimau fotografii de pe negative și oamenii corespondau prin scrisori.

Am învățat mai multe în peluză decât în toate școlile prin care am trecut. Principiile asociate vieții ultra’ sunt unele sănătoase și pot fi aplicate în viața de zi cu zi. Sloganul ”Basarabia e Romania!” a fost conceput și popularizat de oameni crescuți în peluze. E nevoie, în continuare, de susținere pentru cauzele patriotice și naționale", spunea Simion, cu ceva timp în urmă, pentru Revista Ultra.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” Vezi toate știrile
Citește și