Închide meniul

Un miliardar a răbufnit după moartea lui George Floyd: "Sunt plin de furie! Am suportat destul!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 6:14

Un miliardar a răbufnit după moartea lui George Floyd: "Sunt plin de furie! Am suportat destul!"

Profimedia

A tearful Michael Jordan brought a moment of levity to the somber memorial for Kobe Bryant on when he joked about the "Crying Jordan" meme to family, friends and fans attending the Celebration of Life for Kobe and Gianna Bryant memorial ceremony at Staples Center in Los Angeles on Monday, February 24, 2020. Kobe Bryant and Gianna Bryant were killed along with seven other people in a helicopter crash in Calabasas on January 26. Photo by /UPI,Image: 500948617, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Lumea este revoltată după ce suspectul afro-american a fost ucis de un poliţist – deja încătuşat, George Floyd a fost sufocat după ce poliţistul s-a aşezat cu genunchiul pe gâtul lui. Poliţistul a fost arestat vineri şi pus sub acuzare pentru uciderea lui George Floyd. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici legendarul Michael Jordan nu a rămas indifierent. Acesta a avut un discur extrem de dur şi a cerut măsuri urgente din partea autorităţilor. 

"Sunt profund întristat, sunt îndurerat și plin de furie. Simt și văd frustrarea fiecăruia.
Am suportat destul! Sunt alături de cei care luptă împotriva rasismului și a violenței asupra persoanelor de culoare din țara noastră. Trebuie în continuare să ne exprimăm pașnic împotriva nedreptății și să cerem dreptatea. Vocile noastre unificate trebuie să facă presiuni asupra liderilor noștri pentru a ne schimba legile.

Altfel, trebuie să ne folosim de votul nostru pentru a produce schimbări. Fiecare dintre noi trebuie să facă parte din soluție și trebuie să lucrăm împreună pentru a aduce dreptatea pentru toți", a dost mesajul lui Michael Jordan, care are o avere estimat[ la 1,9 miliarde de dolari. 

Cum a murit George Floyd

Imaginile în care acesta îl imploră pe poliţist să-l lase să respire, fără ca acesta să slăbească presiunea, au cutremurat America, iar oraşul Minneapolis, unde a avut loc incidentul, a devenit scena unor proteste violente.

Reclamă

George Floyd a murit luni în arest. A fost reţinut pentru că ar fi plătit cu o bancnotă falsă de 20 de dolari. După ce imaginile reţinerii au fost făcute publice, bărbatul a devenit imaginea luptei împotriva violenţei poliţiei.

Arestat, în trecut, pentru furt calificat, Floyd se mutase în Minneapolis în 2014 pentru a începe o viaţă nouă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și