Închide meniul

Un milionar român e de părere că previziunea făcută de Angela Merkel privind pandemia se va adeveri: "Nu ai ce să faci!"

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 19:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Un milionar român e de părere că previziunea făcută de Angela Merkel privind pandemia se va adeveri: "Nu ai ce să faci!"

DPA Images / Michael Sohn via Hepta

Angela Merkel

"Când virusul există deja, populaţia nu mai are imunitate şi nu există terapie, atunci 60 – 70% din aceasta va fi infectată", spunea Angela Merkel la acea vreme. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu e de părere că estimarea făcută de cancelarul Germaniei se poate adeveri. 

Ilie Dumitrescu: "Nu ai ce să faci!"

"Cum spunea si distinsa doamnă Merkel că 60-70 la sută dintre populaţie se va infecta, cred că aşa se va întâmpla. Nu ai ce să faci!", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Până în acest moment, la nivel global s-au infectat aproximativ 30 de milioane de oameni. România a raportat astăzi 1.713 cazuri noi de coronavirus, acesta fiind un record de la începutul pandemiei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și