Închide meniul

Un nou "cutremur" anunțat de jurnaliștii italieni. "România este coșmarul Uniunii Europene!". Scenariile luate în calcul

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 5:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Un nou "cutremur" anunțat de jurnaliștii italieni. "România este coșmarul Uniunii Europene!". Scenariile luate în calcul

Profimediaimages

Românii ar putea avea probleme la intrarea în Italia

În cotidianul La Repubblica sunt noi vești care ne dau fiori. Săptămâna trecută a anunțat că Ministrul Sănătății din Italia monitorizează cu atenție România și că există posibilitatea trecerii pe lista neagră. Asta ar putea duce chiar la interzicerea intrării românilor pe teritoriul țării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima ediție, jurnaliștii din peninsulă atrag atenția că întreaga Uniune Europeană se teme de numărul mare de cazuri din România. "A devenit comarul UE!", se anunță în titlul articolului.

"Este statul din Europa care riscă să devină asemeni Braziliei sau Statelor Unite ale Americii. Este 'bomba' care amenință să explodeze cu noi valuri de coronavirus. Ultimele date oficiale venite de la București reprezintă un semnal de alarmă pentru întreaga Uniune Europeană. Autoritățile din România iau în serios situația și gândesc noi măsuri de urgență, dar sunt atente și la economia țării", anunță jurnaliștii de la Repubblica, citați de ilovepalermocalcio.com.

Astfel, oficialitățile pot ajunge să grăbească luarea unor decizii. Scenariul cel mai negru rămâne acela în care li se va interzice românilor intrarea în Italia.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:44

Larisa Iordache a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă. Cine sunt ceilalți doi câștigători

9:10

Un titular de la FCSB s-a accidentat, după calificarea în Europa League! Mihai Stoica a făcut anunțul

8:51

Mihai Pintilii, mesaj categoric pentru Darius Olaru, după ce FCSB s-a calificat în Europa League: „Să care echipa după el!”

8:29

Mihai Rotaru, anunţ despre viitorul lui Andrei Ivan. Care sunt şansele să semneze cu FCSB sau Rapid: „Asta se întâmplă acum!”

8:21

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la US Open! Alexei Popyrin l-a învins în 4 seturi. Premieră după 22 de ani în ATP

0:20

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 3 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 4 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 5 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 6 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp
Citește și