Închide meniul

Un nou val de critici la adresa lui Klaus Iohannis şi a Guvernului: "O mare eroare. Crează o situaţie discriminatorie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 7:47

Un nou val de critici la adresa lui Klaus Iohannis şi a Guvernului: "O mare eroare. Crează o situaţie discriminatorie"

DPA Images / Maurizio Gambarini via Hepta

Klaus Iohannis, criticat de Justin Ştefan

Concret, şeful statului a anunţat că pot fi ţinute spectacole în aer liber cu un maximum de 500 de persoane. Justin Ştefan consideră că această decizie este una discriminatorie.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am găsit pe internet o Hotărâre privind anumite propuneri de modificare a măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 dispuse pe durata stării de alertă. Hotărârea, emisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, face o mare eroare, prin excluderea meciurilor de fotbal din rândul activităților la care pot participa 500 de spectatori. 

Evenimentele sportive desfășurate pe un stadion sunt asimilate, fără nicio îndoială, spectacolelor desfășurate în aer liber. Interdicția de a organiza competiții sportive cu spectatori crează o situație discriminatorie pentru cluburile de fotbal, privite ca operatori economici, în raport cu alți operatori economici care organizează activități similare precum spectacole, concerte, alte evenimente culturale organizate în aer liber, festivaluri publice sau private. O astfel de decizie este de natură să prejudicieze atât cluburile de fotbal din Liga 1, cât și fanii interesați să participe la meciurile de fotbal cu respectarea condițiilor de distanțare socială si a celor referitoare la purtarea măștii", a scris Justin Ştefan pe reţelele de socializare.

"Stadionul de fotbal este un spațiu care permite luarea cu usurință a măsurilor de distanțare socială în raport cu alte spații, așa încât o analiză corectă ar trebui să implice stabilirea numărului de spectatori în funcție de numărul de locuri disponibile, situație în care evenimentele sportive desfășurate pe stadioane ar putea să se desfășoare chiar și cu mai mult de 500 de spectatori (spre exemplu, 500 de spectatori în fiecare tribună, dacă tribunele sunt bine delimitate și permit accesul separat al spectatorilor)", a mai atacat Ştefan. 

Gigi Becali: ”Cum să faci așa ceva? Oamenii gândesc cu fundul”

Du-te bă, de-aici… Îl iei pe jucător și gata, așa e în toate țările. Cum să fie exclusă echipa din campionat? Cum să faci așa ceva? Ăștia nu gândesc cu capul, gândesc cu piciorul! Suntem pe câmp, suntem în junglă? Astea sunt… Gata, hai că vorbesc aiurea. Oamenii gândesc cu fundul și nu cu capul în țara mea! Normal că mă supăr.

Reclamă

Oamenii n-au inteligență, minte, creier în cap. Normal că mă supăr! Auzi, cum să zici așa ceva? Peste tot în Europa e altfel, un jucător pozitiv e băgat în carantină. Cum să excluzi echipa?! Cine a spus așa ceva? Nu cred așa, nu cred! Cine a spus asta?”, a răbufnit Becali, potrivit Sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și