Închide meniul

Un patron al unui club din Vama Veche îi primeşte doar pe clienţii care cred în existenţa Covid-19: "Scandalagii și conspiraționiștii pot merge în alte părți"

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2020, 9:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Un patron al unui club din Vama Veche îi primeşte doar pe clienţii care cred în existenţa Covid-19: "Scandalagii și conspiraționiștii pot merge în alte părți"

Inquamphotos / Bogdan Chesaru via Hepta

Mai multi tineri se distreaza pe plaja din Vama Veche in timpul minivacantei, 1 mai 2015.

Totul a fost pus în practică în acest weekend. Patronii cluburilor spun că este o soluţie bună, dar nu perfectă. Unul dintre aceştia a pus condiţii clienţilor pentru a-i lăsa la el în club. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi avem avantajul de a avea terasa pe proprietate privată. Noi controlăm mai ușor, am pus totul la linie, cine nu respectă, nu e bine primit. Cu noua măsură, cu muzica în surdină, e mult mai bine, dar nu perfect.

În fața teraselor se mai îmbulzesc oamenii, dar mergem și vorbim cu grupurile. Acum, depinde de oameni, sunt ca peste tot. Le-am zis: «Cine crede în COVID-19 și vrea să se protejeze este oaspetele nostru, scandalagii și conspiraționiștii nu, pot merge în alte părți!»”, a spus Andrei Sosa, patronul unui club din Vama Veche, conform Libertatea

"Este o decizie drastică, dar nu avem cum altfel. Am fost personal să-i rog pe turiști să stea doar 3-4 la masă, am primit ironii în schimb. Deși nu mă ajută deloc la afacere, o să restricționez la limită numărul de oameni, cât să rezistăm, dacă se va putea. Oricum, vineri, a fost prima seară a noilor măsuri luate în Vamă, cu muzica pe silențios, dar tot nu te poți înțelege cu unii oameni. Am dat muzica încet de se auzeau între ei, însă nu vor să respecte regulile impuse de autorități", a spus Cornel Lazăr, un alt patron de club. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și