Închide meniul

Un polițist face dezvăluri din stradă: ”Uită-te la mine cum arăt, nu e cazul să apelez la forță”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 6:26

Reclamă
Un polițist face dezvăluri din stradă: ”Uită-te la mine cum arăt, nu e cazul să apelez la forță”

Digisport

Soții Grasu au îmbrăcat uniforma de polițiști

Cei doi soți au povestit experiențele de care au avut parte de când au îmbrăcat uniforma de polițist. Costel Grasu este portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Barcelona și măsoară 1.93 metri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Intervenții speciale? Doar câteva aplanări de conflicte, prin cartier. Le-am rezolvat cu vorbă bună, uită-te la mine cum arăt, nu e cazul să apelez la forță. 

E vorba despre altruism, reacție și omenie. Am fost solicitați să ajutăm, am făcut tot ce am putut și facem în continuare până la terminarea acestei lupte", a spus Costel Grasu pentru Digisport.

"În general, lumea respectă regulile. Ne pasionează ceea ce facem și, dacă nu am fi atât de îndrăgostiți de sport, poate că am rămâne în Poliție. Vom reveni de câte ori ni se va cere.

Eu sunt mândră că am putut să dau o mână de ajutor. Unii oameni m-au recunoscut după ochi, dar rar, pentru că purtăm măști", a completat și Nicoleta Grasu.

Reclamă
Reclamă 4

Cine este Nicoleta Grasu

Nicoleta e vicecampioană mondială la Edmonton 2009 și medaliată cu bronz la CM din Sevilla 1999, Osaka 2007 și CM din Berlin 2009. De asemenea,  Nicoleta e vicecampioană europeană în Barcelona 2010 și medaliată cu bronz la Euro din Budapesta 1998 și Goteborg 2006.

La rândul său, Costel Grasu a pariticpat la două olimpiade în proba de aruncare a discului. Acesta s-a clasat în 1992 pe locul 4, în timp ce la JO din 1996 s-a clasat pe poziția a 16-a. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

21:00

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele de start

20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

20:33

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş

20:25

Italia, făcută KO de Elveţia cu 6 pase în 26 de secunde! Jucătorii lui Spalletti nu au înţeles nimic în debutul reprizei secunde

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și