Închide meniul

Un primar din Italia a fost amendat cu 280 de euro, după ce a apărut la un post TV

Florian Ceafalău Publicat: 30 aprilie 2020, 18:00

Un primar din Italia a fost amendat cu 280 de euro, după ce a apărut la un post TV

Hepta

Italia este în carantină în continuare

  • Primarul a dansat pe acoperiș alături de localnici
  • Acesta a primit o amendă de 280 de euro
  • A recunoscut că ”am făcut ceva stupid”

Gaetano Scullino este primarul orașului Ventimiglia din Sicilia. Acesta a ajuns ”celebru” in Italia după ce a primit o amendă de 280 de euro pentru că a ieșit din carantină pentru a dansa pe acoperișul unei clădiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile au apărut la un post TV, iar Gaetano Scullino riscă acum să își piardă postul.

Italia a fost una dintre cele mai lovite țări de pandemie, iar locuitorii, deși sunt epuizați de carantina draconică impusă, doresc ca oficialii să dea exemple pozitive pentru societate.

Reclamă

Chiar dacă avea mănuși și mască, dansul lui Gaetano Scullino a fost considerat unul ”criminal„, iar acesta își asumă toată responsabilitatea. ”Am făcut ceva stupid„, a recunoscut acesta pentru ANSA.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m
Alte sporturi • 24 feb., 16:01
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m, la World Athletics Indoor Tour Madrid 2024
Novak Djokovic, la pământ după ce a ratat calificarea în finala Cupei Davis
Tenis • 25 nov., 23:25
Novak Djokovic, la pământ după ce a ratat calificarea în finala Cupei Davis: „O tragedie! Îmi asum responsabilitatea!”
Serbia, învinsă de Italia în semifinalele Cupei Davis
Tenis • 25 nov., 21:57
Serbia, învinsă de Italia în semifinalele Cupei Davis! Novak Djokovic a avut 3 mingi de meci pentru a-şi duce echipa în finală!
Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina - Italia 0-0, meciul care a dus "Squadra Azzurra" la EURO
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 17:25
Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul care a dus „Squadra Azzurra” la EURO! Ce a spus despre arbitraj