Închide meniul

Un tânăr de 19 ani a murit într-un teribil accident de maşină! Greşeala care i-a fost fatală! Un milionar, sfâşiat de durere: "Odihnește-te în pace, nepotul meu!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2021, 7:35

Un tânăr de 19 ani a murit într-un teribil accident de maşină! Greşeala care i-a fost fatală! Un milionar, sfâşiat de durere: "Odihnește-te în pace, nepotul meu!"

Sydney News Today

Terrence Clarke

Accidentul s-a produs joi în zona San Fernando Valley, din orașul Los Angeles. Potrivit declarațiilor făcute de poliția locală, Clarke a trecut pe culoarea roșie a semoforului cu viteză "excesivă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dramă în baschet. Terence Clarke a murit la 19 ani

Bolidul tânărului sportiv s-a izbit de o alta mașină care executa virajul la stânga. Clarke s-a izbit ulterior de un stâlp de iluminat, după care s-a oprit într-un gard.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar medicii i-au confirmat decesul în scurt timp. Celălalt șofer implicat n-a suferit răni grave și este în afara oricărui pericol. 

Polițiștii din Los Angeles au spus că sportivul conducea un Hyundai Genesis 2021, evaluat la aproximativ 50.000 de dolari. Potrivit ESPN, mama lui Terence Clarke se afla pe scaunul din dreapta în momentul accidentului. 

Doliu în NBA și lumea baschetului

Moarta lui Terence Clarke i-a luat prin surprindere pe americani. Sportivii din NBA și foștii lui antrenori au trimis toți mesaje de condoleanțe familiei îndoliate.

Reclamă

"Sunt absolut devastat și șocat în seara asta. Un tânăr pe care îl iubim cu toții tocmai și-a pierdut viața prea devreme, unul cu toate visele și speranțele sale în față. Terrence Clarke era un copil frumos, cineva care impresiona cu personalitatea, zâmbetul și bucuria lui. Oamenii l-au iubit și să auzim că l-am pierdut este greu de înțeles pentru noi toți. Suntem cu toții șocați", a declarat John Calipari, fostul antrenor al lui Clarke de la echipa de club, Kentucky. 

"Odihnește-te în pace, nepotul meu", a scris și LeBron James.

Clarke a anunțat luna trecută că intră în draftul NBA din acest an. El a fost listat pe locul 72 în cea mai recentă versiune a celor mai buni 100 de tineri jucători care ar putea anunge în NBA. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și