Închide meniul

Un tir s-a răsturnat peste Cosmin, copilul de 7 ani care era ascuns după o ţeavă de gaze. Şoferul nici nu a ştiut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2020, 9:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Un tir s-a răsturnat peste Cosmin, copilul de 7 ani care era ascuns după o ţeavă de gaze. Şoferul nici nu a ştiut

jurnalulgiurgiuvean

Moment dramatic pentru Cosmin Lambru

"Am două goluri şi două pase de gol în acest sezon. Campionatul trecut aveam 11 goluri doar după tur, însă pandemia de coronavirus a oprit sezonul în Liga 3", a afirmat Cosmin Lambru, pentru Ziare.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un tir a căzut peste Lambru când avea 7 ani

Pe când avea doar 7 ani, un tir a căzut peste el, dar a scăpat miraculos cu viaţă. În schimb, mâna şi-a pierdut-o.

"Eram alături de mai multi prieteni la joacă, pe afară, ca orice copil, în localitatea în care m-am născut. Dintr-o dată şi-a făcut apariţia un tir care greşise drumul, străzile fiind destul de înguste.

Într-o intersecţie, eu văzând tirul respectiv, m-am pus după o ţeavă de gaze pentru a-i face loc să vireze la dreapta, moment în care tirul a intrat cu roţile de pe partea dreaptă în şant, şi s-a răsturnat direct pe mâna mea pe care o ţineam pe ţeava respectivă. Nu am avut timp să reacţionez, ba chiar mai mult soferul nici nu ştia că sunt prins între tir şi ţeava de gaze.

Putea să iasă chiar mult mai rău de atât, şi pentru asta sunt fericit că pot duce o viaţă normală ca oricine altcineva, problema mea fiind una minoră pentru mine, care nu mă împiedică să fac ceea ce iubesc, pentru că până la urmă acesta este cel mai important lucru", a mai spus Lambru. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și