Închide meniul

Una dintre cele mai frumoase femei din lume s-a sinucis! Motivul pentru care un fost iepuraș Playboy a făcut acest gest

Florian Ceafalău Publicat: 24 aprilie 2020, 8:55

Una dintre cele mai frumoase femei din lume s-a sinucis! Motivul pentru care un fost iepuraș Playboy a făcut acest gest

Hepta

Ashley Mattingly

  • Ashley Mattingly avea doar 33 de ani
  • Aceasta era în depresie de mai mulți ani
  • S-a sinucis din cauza carantinei

Femeia a lăsat un bilet de adio familiei. Deși nu a fost făcută o autopsie momentan, toate indiciile arată că a fost vorba de o sinucidere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley a ajuns celebră în 2011, când a apărut pe coperta revistei Playboy. Aceasta a mai apărut o dată în presă un an mai târziu, din păcate din motive nefericite, după ce a fost bătută de partenerul său de atunci, care a și ajuns la închisoare.

Familia femeii spune că aceasta avea probleme de mai mulți ani cu alcoolul și abuzul de droguri, dar că incerca mereu să scape de aceste vicii.

Reclamă

Mama fetei spune că era în depresie de ceva timp, iar carantina impusă de Coronavirus nu a făcut decât să o împingă spre acest gest nefericit. De asemenea, familia lui Ashley Mattingly speră ca gestul ei să atragă și mai mult atenția asupra celor care suferă de probleme psihice.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tenis • 6 mart., 8:53
Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 10 aug., 11:28
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”
Novak Djokovic se antrenează înainte de Wimbledon 2022
Tenis • 26 iun., 13:16
Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă ratează și US Open! ”Este o motivaţie suplimentară să joc bine la Wimbledon”
Liga 1 • 11 mai, 11:10
Pentru faima lui Dan Coe! AHOE! „Cine se spânzură de clanța ușii?”
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”