Închide meniul

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catangă. A fost devastat de refuzul lui Gigi Becali de a-l ajuta cu o casă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 16:24

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catangă. A fost devastat de refuzul lui Gigi Becali de a-l ajuta cu o casă

Aurel Pădureanu a fost 33 de ani împreună cu Cornelia Catangă

Playtech

Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, dar milionarul nu a fost dispus să îi ofere o casă. Refuzul patronului de la FCSB l-a devastat. Nevoit să plece din vila din Bragadiru, Aurel s-a mutat, alături de fiul său, într-un apartament din zona Rahova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Pădureanu, dat afară din vila în care locuia

Potrivit Impact, noii vecini ai lui Aurel Pădureanu îl văd zilnic pe străzi. Extrem de abătut de necazurile cu care se confruntă, acesta şi-a făcut obiceiul să se plimbe pe străzi cu Alexandru Pădureanu.

Aurel a fost 33 de ani împreună cu Cornelia Catangă. Fără o pensie din care să-şi asigure un trai decent şi cu extrem de multe datorii, Pădureanu a sperat că Gigi Becali îl va ajuta să iasă din impas. 

"Ne-am rugat de domnul Becali, i-am cerut două cămăruțe vechi fără să mai plătim chirie. Ea a avut handicap, a avut o pensie de 19 milioane. Noi din ce mai trăim acum, dacă ea a murit? N-am cerut nimic de la stat! Domnul Becali ar putea să ne ajute să avem și noi un acoperiș deasupra capului.

Fă un bine, domnul Gigi, că te cunosc de 45 de ani, îl cunosc pe Giovani, pe Victor! Ne trimite lumea bani din toată țara și Marcel Pavel mi-a cerut contul să ne trimită de bani. De ce oamenii de bine care au milioane îi țin pentru ei? Mirabela mi-a promis că vorbește cu familia Păunescu, dar și domului Păunescu i-a murit soția. De ce nu vrea domnul Becali să ne ajute? Pe 14 martie, proprietarul a vândut casa și trebuie să plecam urgent de aici!", a spus Aurel Pădureanu la Prima TV.

Reclamă

Gigi Becali a explicat de ce nu le-a cumpărat o casă soţului şi fiului Corneliei Catangă

Finanţatorul FCSB a explicat de ce nu i-a oferit lui Aurel Pădureanu o casă în care să locuiască alături de fiul său. Gigi Becali a spus că ar fi fost dispus să ofere un ajutor mai mare dacă ar fi fost vorba despre o familie cu mai mulţi copii.

El s-a oferit să-i găzduiasă pe soţul şi fiul Corneliei Catanga la unul din azilele pe care le deţine în Ghencea şi în Berceni. A fost refuzat!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și