Închide meniul
Foto

Unde a fost surprinsă Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac, la scurt timp după ce avut o reacţie uimitoare la adresa României

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2022, 15:39

Unde a fost surprinsă Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac, la scurt timp după ce avut o reacţie uimitoare la adresa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac a revenit în România şi se bucură din plin de ţara natală a tatălui său. Tânăra de 24 de ani a petrecut ultimii ani în SUA, la Miami, la studii. Odată revenită în țară, fiica miliardarului român a rămas complet impresionată în timpul unei călătorii cu mașina.

Ioana a împărtășit cu urmăritorii săi de pe contul de Instagram un moment inedit petrecut după ce s-a întors în țară. Fiica lui Ion Țiriac a filmat un urs care stătea liniștit pe marginea drumului, în timp ce mașinile treceau pe lângă el.

„Doar în România vezi asta”, a scris Ioana Țiriac, pe contul de Instagram. La scurt timp după ce le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele de socializare, Ioan Ţiriac a postat o nouă imagine cu un loc care, cu siguranţă, i-a proviocat o stare de uimire.

Reclamă

Unde a fost surprinsă Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a mers şi pe Transfăgărăşan, considerat cel mai frumos drum din România. Aceasta a imortalizat momentul şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Unde a mers unica fiică a lui Ion Ţiriac după ce s-a întors în România

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România după ce a absolvit Universitatea din Miami. La scurt timp după ce a ajuns în Bucureşti, tânăra de 24 de ani s-a dus să vadă colecţia de maşini deţinută de tatăl său. O „bijuterie” de milioane, de la Ţiriac Collection, pare să o fi cucerit definitiv pe Ioana Natalia Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Cea care va moşteni imperiul financiar construit de fostul mare jucător de tenis a făcut o poză cu un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (2009). Este cea mai scumpă maşină care se află în posesia miliardarului român.

Au fost fabricate numai 75 de modele, toate produse în 2009. Exemplarul aflat în posesia familiei Ţiriac are numai 390 de kilometri la bord şi este ultimul exemplar din serie. Atinge o viteză maximă de 350 de km/h şi are nevoie de numai 3.5 secunde pentru a ajunge la 100 de km/h.

Ioana Ţiriac, cadou de 350.000 de euro. Bolidul primit de Crăciun

Ioana a primit, la finalul anului trecut, un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Ion Ion Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și