Închide meniul
Foto

Unde a fost văzută cea mai cunoscută amantă din România la ceas de seară. Femeia de 46 de ani nu s-a mai abţinut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2022, 16:52

Unde a fost văzută cea mai cunoscută amantă din România la ceas de seară. Femeia de 46 de ani nu s-a mai abţinut

Dezvăluiri incredibile făcute de Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Fosta iubită a lui Adrian Cristea a dat petrecere cu manele de ziua ei. Bianca Drăguşanu a petrecut alături de cei mai buni prieteni ai săi. Printre ei s-a aflat şi Vica Blochina, cea care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Capitală, scriu cei de la cancan.ro. Bianca Drăguşanu a apărut, la ora 18.30, de mână cu fiica ei şi alături de mama sa şi de un bărbat mai vârstă. Vica Blochina a apărut şi ea la petrecere şi a făcut senzaţie cu ţinuta sa.

„Mi-au plăcut oamenii cu bani!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile!

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Reclamă

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și