Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a descătuşat alături de cea mai bună prietenă. Cine e tânăra misterioasă cu care Ioana face show

Publicat: 30 decembrie 2023, 12:40

Reclamă
Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a descătuşat alături de cea mai bună prietenă. Cine e tânăra misterioasă cu care Ioana face show

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a descătuşat alături de cea mai bună prietenă

Ioana Ţiriac, lângă Beatrice Lazariuc / Colaj Instagram

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, Ioana Ţiriac, s-a descătuşat alături de cea mai bună prietenă. Moştenitoarea imperiului financiar creat de fostul mare jucător de tenis se simte excelent în vacanţă. O are lângă ea pe o tânără misterioasă, cu care are o relaţie specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, Ioana face show cu nepoata fostei soţii a fratelui său (n.r. Ileana Lazariuc, cea care are doi copii cu Alexandru Ion Ţiriac). Ioana Ţiriac şi Beatrice Lazariuc au tot postat fotografii împreună în ultimele luni. Cele două sunt alături şi de Sărbători.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a descătuşat alături de cea mai bună prietenă

Ioana Ţiriac a postat, pe Insta Story, o nouă imagine răvăşitoare lângă Beatrice. Aceasta a fost distribuită şi de nepoata Ilenei Lazariuc, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Beatrice Lazariuc are 29 de ani şi este pasionată de design vestimentar. Are, din 2018, un magazin on-line care vinde haine de lux în România.

Reclamă

Am un atelier de creație, de lenjerie intimă, mai exact. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică.

Noi vorbim foarte deschis (n.r. Anastasia Lazariuc şi Beatrice Lazariuc), îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamai mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie”, spunea Beatrice Lazariuc, într-un interviu, potrivit perfecte.ro.

Beatrice are peste 10.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Şi-a dat fanii peste cap cu imaginile pe care le-a făcut pe plajă, în destinaţii spectaculoase.

Reclamă 4 / 0/3

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac pentru apartamentul de lux în care trăieşte Ioana Ţiriac

Ion Ţiriac a cheltuit o sumă uriaşă pe apartamentul de lux în care fiica miliardarului, Ioana Ţiriac, trăieşte la Miami, încă din 2018.

Locuinţa în care se răsfaţă Ioana l-a costat pe omul de afaceri român două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic.

De-a lungul anilor, Ioana a postat mai multe imagini cu priveliştea pe care o are din apartamentul senzaţional din Miami. Întotdeauna, fanii au fost uimiţi de ce fel de viaţă duce fiica lui Ţiriac.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ion Ţiriac are 84 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și