Închide meniul
Foto

Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale. Suma depăşeşte orice imaginaţie

Publicat: 10 iulie 2023, 9:55

Reclamă
Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale. Suma depăşeşte orice imaginaţie

Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale

Ioana Natalia Ţiriac a primit un apartament de lux / Instagram

Se ştie câţi bani a putut plăti Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale, Ioana Natalia Ţiriac. Cel mai bogat român i-a făcut un cadou superb tinerei în vârstă de 25 de ani, care va moşteni un adevărat imperiu financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o avere de 2.1 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis nu are rival în România. Şi unica fată pe care o are Ion Ţiriac trăieşte într-un lux de nedescris. Ioana este stabilită la Miami, acolo unde a absolvit Facultatea de Economie din Miami.

Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale

În momentul în care Ioana Natalia s-a mutat în Statele Unite, în 2018, Ion Ţiriac nu s-a uitat la bani şi i-a cumpărat un apartament spectaculos. Acesta are o terasă cu o vedere panoramică. Este locul în care fiica omului de afaceri îşi face cele mai multe poze, pe care le postează ulterior pe reţelele sociale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Peste 29.000 de urmăritori are Ioana pe contul de Instagram.

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic. Este una de lux! Omul de afaceri îi face toate poftele unicei sale fiice.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Reclamă

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac

Ion Ţiriac a luat o decizie radicală, cu care şi-a dezamăgit fiica

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl său

Fiica fostului mare jucător de tenis este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său. Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și