Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său! Cine a însoțit-o

Publicat: 5 mai 2024, 18:28

Reclamă
Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său! Cine a însoțit-o

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele în conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său

Ioana Țiriac/ Instagram

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său. Ioana Țiriac a ales o destinație exotică, mai exact Namibia, acolo unde Ion Țiriac deține un domeniu care l-a costat o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac, din relația miliardarului român cu ziarista de origine egipteană, Sophie Ayad.

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său

Ioana Țiriac a postat câteva fotografii din Namibia, acolo unde a ales să petreacă în prima zi de Paște (vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta nu a mers singură, ci însoțită de nepotul ei, Alexander Țiriac, fiul lui Ion Alexandru Țiriac.

De altfel, Ioana s-a fotografiat alături de nepotul ei, Alexander, și a postat fotografiile pe contul ei de Instagram: „Trăind visul namibian”, a fost mesajul scurt pe care Ioana l-a atașat la fotografiile postate.

Și Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului român, a postat o fotografie prin care a dat de înțeles că și el și-a petrecut Paștele tot în Namibia. Acesta l-a fotografiat pe fiul său în avion, în drum spre vacanța din Africa.

Reclamă

Recent, Ion Țiriac și-a cumpărat un domeniu în „inima” Africii, de la o familie de elvețieni, pe care a plătit suma de 5,5 milioane de euro. Acesta a recunoscut că își petrece timpul liber la conacul său din Namibia, care a fost vizitat de Paște și de fiica sa.

(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a declarat recent Ion Țiriac, conform antena3.ro.

Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. Fostul mare jucător de tenis nu s-a mai recăsătorit. A avut mai multe relații, care au făcut vâlvă. Printre cele mai cunoscute sunt cele cu handbalista Victorița Dumitrescu, cântăreața Ana Maria Ferentz, manechinul Mikette von Issenberg, și cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac are trei copii, pe Alexandru Ion, Karim și Ioana Natalia. Primul este din relația cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg. Karim și Ioana Natalia sunt rodul relației cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Totuşi, fostul mare jucător de tenis a făcut o declaraţie extrem de controversată în trecut. Le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are mult mai mulţi. Anunţase chiar că îşi va împărţi averea în 33 de părţi egale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și