Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Marius Şumudică, ipostaze tandre alături de iubitul său. Sarah întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 9:26

Reclamă
Unica fiică a lui Marius Şumudică, ipostaze tandre alături de iubitul său. Sarah întoarce toate privirile

Unica fiică a lui Marius Şumudică, ipostaze tandre alături de iubitul său

Colaj Hepta Instagram

Unica fiica a lui Marius Şumudică a postat pe reţelele de socializare imagini tandre alături de iubitul său. Sarah are 22 de ani şi întoarce toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Şumudică se pare că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un fotbalist. Alexandru Mitracu este cel care i-a furat inima tinerei studente. Iubitul fiicei lui Marius Şumudică a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”.

Unica fiică a lui Marius Şumudică, imagini tandre alături de iubitul său. Sarah întoarce toate privirile

În 2017, acesta a fost transferat de către Benfica, unde nuInstagram Sarah Şumudică a reuşit să se impună, şi ulterior a revenit în ţară, la CS Tunari. Mitracu este liber de contract din 2021. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU UNICA FIICĂ A LUI MARIUS ŞUMUDICĂ)

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă. Ce studii are Sarah, care este de o frumuseţe ieşită din comun

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Sarah Şumudică este de o frumuseţe ieşită din comun şi a apărut şi la prezentările de modă.

Fiica lui Marius Şumudică este studentă la drept şi nu a ezitat să meargă şi pe stadioane, pentru a-i face galerie tatălui său. Anul trecut, Sarah Șumudică a avut o apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB. Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”, fostul mare jucător al Rapidului. Sarah Şumudică este foarte atentă şi la studii. Fiica lui Marius Şumudică este studentă la Facultatea de Drept.

Reclamă
Reclamă 4

Sarah a mers şi la meciurile echipelor pe care tatăl său le-a antrenat în străinătate. Astfel, tânăra a postat pe reţelele de socializare şi imagini de pe stadionul celor de la Gaziantep, echipă pe care tatăl său a antrenat-o.

Sarah Șumudică are 22 de ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și