Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Marius Şumudică, ipostaze tandre alături de iubitul său. Sarah întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 9:26

Reclamă
Unica fiică a lui Marius Şumudică, ipostaze tandre alături de iubitul său. Sarah întoarce toate privirile

Unica fiică a lui Marius Şumudică, ipostaze tandre alături de iubitul său

Colaj Hepta Instagram

Unica fiica a lui Marius Şumudică a postat pe reţelele de socializare imagini tandre alături de iubitul său. Sarah are 22 de ani şi întoarce toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Şumudică se pare că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un fotbalist. Alexandru Mitracu este cel care i-a furat inima tinerei studente. Iubitul fiicei lui Marius Şumudică a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”.

Unica fiică a lui Marius Şumudică, imagini tandre alături de iubitul său. Sarah întoarce toate privirile

În 2017, acesta a fost transferat de către Benfica, unde nuInstagram Sarah Şumudică a reuşit să se impună, şi ulterior a revenit în ţară, la CS Tunari. Mitracu este liber de contract din 2021. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU UNICA FIICĂ A LUI MARIUS ŞUMUDICĂ)

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă. Ce studii are Sarah, care este de o frumuseţe ieşită din comun

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Sarah Şumudică este de o frumuseţe ieşită din comun şi a apărut şi la prezentările de modă.

Fiica lui Marius Şumudică este studentă la drept şi nu a ezitat să meargă şi pe stadioane, pentru a-i face galerie tatălui său. Anul trecut, Sarah Șumudică a avut o apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB. Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”, fostul mare jucător al Rapidului. Sarah Şumudică este foarte atentă şi la studii. Fiica lui Marius Şumudică este studentă la Facultatea de Drept.

Reclamă

Sarah a mers şi la meciurile echipelor pe care tatăl său le-a antrenat în străinătate. Astfel, tânăra a postat pe reţelele de socializare şi imagini de pe stadionul celor de la Gaziantep, echipă pe care tatăl său a antrenat-o.

Sarah Șumudică are 22 de ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și