Închide meniul
Foto

Unicul băiat al lui Ilie Năstase, născut de o adolescentă de 13 ani! Detalii uluitoare despre fiul „secret” al milionarului român

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2022, 17:52

Ilie Năstase, în uniformă, în timpul unui meci

Unicul băiat al lui Ilie Năstase, născut de o adolescentă de 13 ani

Ilie Năstase are 4 fete şi un băiat | Hepta

  • Nicholas Năstase este unicul băiat al lui Ilie Năstase
  • Fostul lider ATP este la al 5-lea mariaj

Unicul băiat al lui Ilie Năstase, Nicholas Năstase, are o poveste de viaţă incredibilă. Bărbatul care are acum 35 de ani, despre care primul lider ATP a evitat să vorbească de-a lungul vremii, locuieşte în Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase are, în total, cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas alături de mama lor. Fostul mare jucător de tenis mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Unicul băiat al lui Ilie Năstase, născut de o adolescentă de 13 ani

Puţină lume ştie cum de a ajuns milionarul român să îl adopte pe Nicholas. În cartea autobiografică, „Nasty” a dezvăluit că cea de-a doua sa soţie avea şanse reduse de a rămâne însărcinată. A ales astfel să înfieze un copil din România, dar s-a răzgândit după ce a vizitat orfelinatele din ţara noastră. A aflat apoi despre cazul unei adolescente de 13 ani, din San Antoni, care rămăsese însărcinată cu un coleg de clasă.

Reclamă

Nicholas era micuţul care a ajuns astfel în familia lui Năstase. Apoi, Ilie şi Alexandra King au mai adoptat un copil, pe Charlotte, cea care a uluit în acest an când a postat mai multe imagini pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi.

În urmă cu nouă ani, Nicholas a vizitat România de ziua tatălui său. Tânărul a fost însoţit de soţia lui Dolly, pentru a-l sărbători pe fostul lider ATP. Potrivit wowbiz.ro, aceştia au vizitat atunci Castelul Brand, dar au mes şi în cluburi de noapte.

Reclamă

În vârstă de 76 de ani, Ilie Năstase a dezvăluit că vrea un copil şi cu actuala lui soţie, Ioana Simion, cea care este cu 30 de ani mai tânără decât el.

Visul de a avea o fetiţă mi se va îndeplini, tot ce mi-am dorit în viaţă am făcut. Iar eu îmi doresc foarte mult asta!„, a declarat Ioana Simion, potrivit playtech.ro, la începutul anului.

„Pentru mine nu contează ce va fi, important e să fie Ioana mulţumită„, a completat-o Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

Fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a distrus-o pe, Ioana, soția tatălui său

Charlotte Năstase a postat mai multe imagini pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi, fapt care nu i-a convenit Ioanei Simion. Soția lui Năstase a spus că Charlotte i-ar fi cerut o mașină de fițe lui Ilie, cu prilejul ultimei lor conversații, însă Ilie a trimis-o la muncă!

Niciodată nu am întâlnit-o pe actuala lui nevastă, care spune numai minciuni! Cred că își dorește doar atenția media și să apară prin ziare! Să fie clar, eu niciodată nu am avut copii și nici nu am pierdut vreun copil! Ea nu știe nimic despre mine, nu știu de ce se bagă ea că nu e treaba ei. E disperată să apară!„, a spus Charlotte Năstase.

Charlotte a lansat acuzaţii incredibile şi la adresa tatălui ei, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani. A spus că acesta a încercat să o convingă să se sinucidă. „Regretă că m-a adoptat”, a precizat aceasta. Fostul lider ATP asigură că nu e cazul de aşa ceva şi că ar fi plătit o sumă uriaşă pentru educaţia ei.

Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep