Închide meniul

Unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi din lume se căsătoreşte cu sora sa vitregă. Cei doi au ţinut relaţia secretă timp de 11 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2020, 6:38 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi din lume se căsătoreşte cu sora sa vitregă. Cei doi au ţinut relaţia secretă timp de 11 ani

Profimedia

Miguel Oliveira

Miguel Oliveira (25 de ani) a şocat o lume întreagă cu decizia sa. Pilotul care este primul portughez ce câştigă o cursă de MotoGP are o poveste de viaţă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2003, când avea doar 8 ani, părinţii săi au divorţat, iar Miguel a decis să rămână cu tatăl său. Tatăl său a intrat, însă, într-o relaţie cu o femeie care avea 2 copii. Practic, Miguel Oliveira aşa a cunoscut-o pe Andreia, cea care îi va deveni soţie, scriu cei de la Marca.

Cei doi fraţi vitregi au legat o relaţie foarte apropiată şi, cu timpul, au devenit iubiţi. Cei doi şi-au ascuns relaţia timp de 11 ani.  Abia în anul 2017 au anunțat familia că trăiesc o poveste de dragoste.

Sursa: Instagram

Miguel Oliveira şi-a cerut sora vitregă în căsătorie în 2019

După doi ani, în 2019, Miguel Oliveira şi-a cerut "sora vitregă" în căsătorie. ”Astăzi, într-un moment foarte important în viețile noastre, am îngenuncheat în fața ei. Da, a fost o modalitate antică să o cer, iar ea a spus că da”, scria pilotul la acel moment, pe Instagram.

Reclamă

Andreia este medic stomatolog, în timp ce Miguel crește de la cursă la cursă în MotoGP, reuşind în urmă cu o săptămână să câştige prima cursă de MotoGP.

Tatăl său, cel care l-a crescut pe motociclistul portughez, a salutat faptul că cei doi au dezvăluit adevărul. ”Mă bucur că fiul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a spus tatăl lui Miguel Oliveira.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și