Închide meniul

UPDATE Ilie Năstase, scandal monstru! Este acuzat că şi-a agresat soţia! "Şi acum îmi tremură picioarele!" Cum a reacţionat fostul tenismen

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

UPDATE Ilie Năstase, scandal monstru! Este acuzat că şi-a agresat soţia! "Şi acum îmi tremură picioarele!" Cum a reacţionat fostul tenismen

Ilie Năstase, aproape de al 5-lea divorț. Ioana Năstase l-a bulversat

Colaj Hepta / Facebook Ioana Năstase

  • Ilie Năstase, acuzat că şi-a bătut soţia
  • Poliţia a intervenit de urgenţă

UPDATE: Reacția lui Ilie Năstase, după scandalul monstru:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru Prosport. 

Ioana Năstase a vorbit despre scandalul care tocmai a avut loc. A declarat că se teme pentru sănătatea ei şi ia în calcul chiar divorţul.

Reclamă

Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a adăugat Ioana Năstase pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Ilie Năstase a început anul cu un scandal uriaş. Este acuzat că şi-a bătut soţia. Poliţia a intervenit în această seară pentru a aplana conflictul.

Cum a reacţionat soţia lui Ilie Năstase în faţa poliţiştilor

Agresiunea a avut loc în Bucureşti, iar agenţii au fost alertaţi printr-un apel la 112, scrie Gândul. Ioan Năstase a încercat să îi ia apărarea soţului ei. Aceasta a refuzat să depună plângere şi a spus că a avut loc doar o ceartă.

Ea a motivat că a chemat poliția pentru a putea ieși din casă. "Are multe probleme și trebuie să și le rezolve”, ar fi declarat Ioana Năstase despre fostul mare tenismen.

Reclamă 4 / 0/3

"În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Năstase a avut un conflict fizic şi cu una dintre fostele soții, Brigitte Sfăt.

Fostul lider mondial ATP riscă să ajungă în spatele gratiilor. În 2018, el a fost prins băut la volan de două ori în decurs de doar şase ore. În 2019, a fost condamndat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare. Executarea pedepsei a fost amânată, dar se poate activa dacă Năstase comite o faptă penală timp de doi ani de la data condamnării.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep