Închide meniul

Văduva doctorului-martir, care a anunţat pandemia de coronavirus, a născut un băieţel: "Este ultimul tău cadou"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 7:37

Văduva doctorului-martir, care a anunţat pandemia de coronavirus, a născut un băieţel: "Este ultimul tău cadou"

Zuma Press / Ling/Ropi via Hepta

Li Wenliang a decedat din cauza COVID-19

Doctorul, care lucra în Wuhan, a fost arestat de autorităţi la începutul anului sub acuzaţia de "răspândire de zvonuri", iar apoi a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. După o serie de proteste, acuzaţiile la adresa lui au fost retrase, iar Guvernul Chinei l-a declarat erou. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Văduva sa a născut un băieţel zilele trecute şi a transmis un mesaj emoţionant. Cei doi mai aveau un fiu. 

"Este ultimul tău cadou"

"Dragul meu soţ, ne vezi din Rai? Este ultimul tău cadou. Îl voi iubi şi îl voi proteja", a declarat văduva doctorului pentru o publicaţie din China, citată de BBC.

Ea l-a descris pe Doctorul Li ca pe un medic responsabil şi un soţ şi tată iubitor. Fiului mai mare nu i-a putut spune adevărul. "Tata a plecat în străinătate", a fost explicaţia femeii.  

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și