Închide meniul
Foto

Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de durere

Publicat: 20 aprilie 2024, 19:14

Reclamă

Văduva lui Costel Corduneanu a avut o reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat. Costel Corduneanu a murit la vârsta de 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi. (VEZI IMAGINI RARE CU VĂDUVA LUI COSTEL CORDUNEANU)

Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat

La câteva ore după ce interlopul a fost înmormântat, Graţiela a transmis un mesaj copleşitor.

„Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere. Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi”, a scris soția lui Costel Corduneanu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Cortegiul funerar a fost unul impresionant, zeci de maşini de lux însoţindu-l pe Costel Corduneanu pe ultimul său drum. Autorităţile din Iaşi s-au mobilizat în acest sens, datorită mulţimii de oameni care a venit în oraş în aceste zile, pentru priveghiul temutului interlop, sau înmormântarea acestuia.

Reclamă

Sursa citată anterior mai notează faptul că întreaga înmormântare a lui Costel Corduneanu a fost filmată cu o dronă. Priveghiul s-a desfăşurat la un restaurant de lux din Iaşi, pe care familia fostului sportiv olimpic l-a închiriat pentru câteva zile.

În drumul către cimitir, cortegiul funerar al lui Costel Corduneanu a avut o oprire de câteva minute la Tg. Cucu, locul în care acesta a copilărit. Sute de oameni au participat la înmormântarea celui care a fost poreclit „Stăpânul Moldovei”.

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Reclamă 4 / 0/3

El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit. În 2013, în perioada în care era preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei s-a fotografiat alături de cel care devenise un temut interlop. A urmat un val de critici, iar „Moşul” a venit cu explicaţii.

Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară„, spunea Leonard Doroftei.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român Vezi toate știrile
Citește și