Închide meniul

„Amintiri frumoase!” Cum l-a descris Leonard Doroftei pe Costel Corduneanu. Interlopul a murit la 54 de ani

Publicat: 15 aprilie 2024, 13:29

Reclamă
„Amintiri frumoase! Cum l-a descris Leonard Doroftei pe Costel Corduneanu. Interlopul a murit la 54 de ani

Cum l-a descris Leonard Doroftei pe Costel Corduneanu

Costel Corduneanu şi Leonard Doroftei / Colaj Facebook

Cum l-a descris Leonard Doroftei pe fostul luptător Costel Corduneanu, cel cu care s-a cunoscut la Jocurile Olimpice. Cei doi au reprezentat România la competiţia supremă. Costel Corduneanu a murit la 54 de ani, în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2013, în perioada în care era preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei s-a fotografiat alături de cel care devenise un temut interlop. Imaginea făcută la Iaşi, după o gală de box din cadrul Cupei României, a stârnit mari controverse. A urmat un val de critici, iar „Moşul” a venit cu explicaţii.

Cum l-a descris Leonard Doroftei pe Costel Corduneanu

Doroftei a dezvăluit că avea amintiri plăcute cu Costel Corduneanu, din perioada în care acesta era sportiv şi lupta pentru medaliile olimpice. „Un sportiv care a avut rezultate„, l-a descris Leonard Doroftei, pe scurt, pe Costel Corduneanu.

Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară„, declarase Leonard Doroftei, în urmă cu un deceniu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

A murit Costel Corduneanu

Potrivit gândul.ro, fostul luptător a încetat din viaţă luni, 15 aprilie. El suferise o intervenţie chirurgicală complicată la inimă. După operaţie, ar fi suferit o hemoragie internă. Medicii au încercat timp de mai multe zile să îl stabilizeze.

Costel Corduneanu fusese operat cu succes pe inimă. El se afla de doi ani pe o listă de transplant de inimă, dar nu se găsise niciun donator.

Reclamă

Medicii au găsit o altă soluţie, neputând efectua un transplant. Soţia lui Costel Corduneanu, Graţiela, a anunţat că liderul clanului Corduneanu este bine şi că se reface în urma operaţiei.

Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani. Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”, declarase Graţiela Corduneanu.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și