Închide meniul

Val de critici la adresa lui Klaus Iohannis! ”Deschide plajele, iar Ministerul Sănătăţii spune că virusul se transmite foarte uşor prin apă”

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 18:26

Val de critici la adresa lui Klaus Iohannis! ”Deschide plajele, iar Ministerul Sănătăţii spune că virusul se transmite foarte uşor prin apă”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Val de critici la adresa lui Klaus Iohannis! ”Deschide plajele, iar Ministerul Sănătăţii spune că virusul se transmite foarte uşor prin apă”

  • Iohannis a anunțat noi măsuri de relaxare
  • Președintele a spus că plajele se vor redeschide
  • Coronavirusul se transmite ușor prin apă

Klaus Iohannis a anunțat că vor exista relaxări după 1 iunie, iar plajele vor fi deschise. Decizia a șocat-o pe Potec, care susține că sportivii de la natație nu sunt lăsați să se antreneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec: ”Sunt șocată de această decizie”

”Am avut azi o întâlnire la Ministerul Sănătăţii şi, din păcate, sunt şocată şi bulversată de ceea ce se întâmplă. Pentru că am avut nişte discuţii înăuntru în care ni s-a spus că nu se pot deschide bazinele pentru sportivi, pentru că prin apă se transmite foarte, foarte rapid virusul COVID-19. 

Am întrebat acolo de ce sportivii de performanţă nu pot avea acces la bazine, cu reguli stricte de igienă, dar alţii vor putea să intre, de exemplu, să înoate în mare, unde nu există apă cu clor, nu există reguli, unde te poate lovi un val şi contactul între persoane este foarte posibil”, a spus Potec, pentru Agerpres.

Reclamă

Camelia Potec, revoltantă pe decizia lui Iohannis

Potec spune că decizia lui Iohannis de a deschide plajele încalcă recomandările Ministerului Sănătății.

”Specialiştii de la Ministerul Sănătăţii mi-au garantat că nici nu se pune în discuţie să se deschidă plajele şi să se intre în apă la mare. Iar la cinci minute după ce am ieşit din întâlnirea de la minister aflu că preşedintele Iohannnis a anunţat deschiderea plajelor la mare începând cu 1 iunie. Deci Ministerul Sănătăţii ne spune nouă că înotul este foarte, foarte periculos, că virusul se transmite uşor prin apă, iar în acelaşi timp preşedintele deschide plajele. Unii spun un lucru, preşedintele spune altceva

Reclamă

Mie îmi vine să plâng, pentru că şi dacă accept argumentul că virusul se transmite foarte uşor prin apă, mi s-ar părea normal ca această regulă să se aplice pentru toată lumea. Nu unii, şi mă refer aici la toată populaţia, să aibă acces la plaje şi să poată înota în mare, iar sportivii de performanţă, care şi-au dedicat viaţa sportului pentru a-şi reprezenta ţara, să fie blocaţi în casă şi să nu se poată pregăti în bazine”, a mai declarat Potec, pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics
Înot • 27 ian., 19:12
Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics
Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă!
Extra • 21 ian., 18:22
FOTO
Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă! O româncă legendară e naşa copilului! Imagini de la eveniment
Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt
AntenaPLAY • 10 dec., 10:51
Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: „Suntem foarte fericiți”
Camelia Potec, în timpul unui interviu
AntenaPLAY • 6 dec., 13:12
Camelia Potec, anunţ de ultimă oră despre biletele la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni!