Închide meniul

Val de jigniri la adresa lui Boris Becker, după ce a protestat în Londra: "Sunt zguduit şi înspăimântat de numeroasele insulte"

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 6:57

Reclamă
Val de jigniri la adresa lui Boris Becker, după ce a protestat în Londra: "Sunt zguduit şi înspăimântat de numeroasele insulte"

Boris Becker a fost declarat falit

Twitter

De altfel, mai mulţi sportivi au ieşit în această perioadă să protesteze cu privire la cazul "George Floyd".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 1 ATP s-a trezit cu un val de insulte pe reţelele de socializare după ce a ieşit la proteste. Dezvăluire a fost făcută chiar de omul pe care Ion Ţiriac l-a ajutat să devină unul dintre cei mai buni jucători de tenis din istorie. 

"Sunt zguduit, şocat, înspăimântat de numeroasele insulte venite doar din Germania pentru sprijinul meu acordat demonstraţiei Black Lives Matter de la Londra! De ce, de ce, de ce? Am devenit o ţară de rasişti?", a scris Becker pe contul lui de Twitter.

Boris Becker, al doilea mesaj în care condamnă atitudinea unor internauţi

Boris Becker a mai postat un mesaj pe reţelele de socializare. "Din fericire, sprijinul meu pentru demonstraţia Black Lives Matter a fost considerat foarte pozitiv, pe CNN şi în Daily Mail … Se pare că mulţi oameni din Germania încă nu au înţeles că asta este istoria mea familială", a mai scris Becker, care a făcut referire la fosta sa soţie, care este fiica unui afro-american şi a unei germane.

 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 2-1. Bîrligea şi Ştefănescu au marcat pe Arena Naţională! Chiricheş a reuşit o pasă decisivă

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și