Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar! Cum a făcut rost, dintr-un foc, de 700.000 de dolari. Ce a făcut cu banii soţia lui Cristi Borcea

Publicat: 28 aprilie 2023, 16:31

Reclamă
Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar! Cum a făcut rost, dintr-un foc, de 700.000 de dolari. Ce a făcut cu banii soţia lui Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, sărut pasional / Instagram

Valentina Pelinel a recunoscut că a dat un adevărat „tun” financiar. Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a vorbit despre o tranzacţie imobiliară de senzaţie, prin care a făcut rost de 700.000 de dolari. Fostul fotomodel a vândut un apartament pe care îl cumpărase cu ajutorul unui credit făcut pe 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina a avut un succes uriaş în carieră, până să îl cunoască pe fostul patron al lui Dinamo şi să renunţe la a mai defila pe cele mai importante podiumuri. În 2007 şi-a cumpărat un apartament în New York, la etajul 21 al unui zgârie-nori.

Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar. Dezvăluirile făcute de soţia lui Cristi Borcea

Vedeta a decis să renunţe la apartamentul de lux după naşterea gemenelor Indira și Rania. Nu a mai trăit „visul american” şi a obţinut 700.000 de dolari în urma tranzacţiei. Banii primiţi i-a investit într-o altă proprietate, dar nu a oferit mai multe detalii.

L-am vândut după nașterea fetelor. Era perfect pentru mine când mergeam în America, dar când l-am dat aveam deja trei copii. Era prea mic pentru familia noastră mare. În plus, noi când ajungem în State, stăm în Miami, unde se află frații copiilor noștri, nu avem treabă în New York. Apartamentul a fost luat pe un credit pe 30 de ani. Cred că e irelevant să intru în detaliile tranzacției„, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Valentina Pelinel a vorbit şi despre afacerile familiei. A anunţat cu ce se ocupă la hotelul din Olimp, la care prima soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, este administrator unic.

Reclamă

Hotelul se va deschide la sfârșitul lunii mai. Pregătirile pentru sezon au demarat încă de la începutul anului. Vom petrece mult timp pe litoral. Și nouă și copiilor ne place acolo. Hotelul e al familiei și toți ne implicăm, că așa e normal și corect. Eu mă ocup de amenajare, marketing, marketing digital. Oricum tot ce facem ne sfătuim cu întreaga echipă„, a mai spus actuala soţie a lui Cristi Borcea.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cristi Borcea şi-a dezvăluit viitorul amoros

Cu un trecut controversat, Borcea a spus că nu se mai vede cu o altă femeie decât Valentina Pelinel. Aflat la a treia căsătorie, fostul patron al lui Dinamo e convins că acesta e şi ultimul mariaj din viaţa lui.

„Leonidas” a mărturisit că era însurat când a cucerit-o pe Valentina Pelinel. „Eram căsătorit, da… (n.r.: când a cucerit-o pe Valentina Pelinel). Dar asta e ultima căsătorie”, a declarat Cristi Borcea pentru fanatik.ro.

Pentru mine e cea mai frumoasă (n.r.: femeie) din lume. De când am văzut-o…”, şi-a lăudat Cristi Borcea soţia.

Milionarul a povestit cum a fost fermecat de fosta soţie a lui Cristian Boureanu.

Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: ‘Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea’”, a dezvăluit afaceristul pentru sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și