Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a dezvăluit ce face cu Cristi Borcea după ce adorm copiii

Publicat: 2 noiembrie 2022, 12:25

Valentina Pelinel a dezvăluit ce face cu Cristi Borcea după ce adorm copiii. Pelinel a spus că vorbeşte mult cu soţul său despre probleme legate de viaţa de zi cu zi.

Valentina Pelinel, lângă Cristi Borcea

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel are trei copii cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea stau în fiecare zi pe terasă şi vorbesc despre problemele cotidiene. De altfel, Pelinel a spus că acesta este şi unul din secretele relaţiei lor.

Valentina Pelinel a dezvăluit ce face cu Cristi Borcea după ce adorm copiii

Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru”.

Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: „Asta este, e chimie!”, a spus Valetina Pelinel pentru ego.ro.

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea. Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său. Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani sau bunuri. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, în cazul în care se va despărţi.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea