Închide meniul

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului. Ce s-a aflat despre băieții pe care îi are din prima căsnicie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 16:53

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului. Ce s-a aflat despre băieții pe care îi are din prima căsnicie

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului. Borcea are afaceri de zeci de milioane de euro și are cu ce se mândri și în familie. Fostul patron al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, nu are de ce să își facă griji în cazul în care își va dori să se „pensioneze”. Băieții pe care îi are din prima căsnicie îi calcă pe urme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Borcea (24 de ani) și Angelo Borcea (19 ani) se ocupă deja de afaceri. Mihaela Borcea, prima soție a lui „Leonidas”, a recunoscut că cei doi copii sunt gata să multiplice averea familiei.

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului. Ce s-a aflat despre Patrick și Angelo

„Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dat toți trei au înclinații către afaceri”, a declarat Mihaela Borcea.

Angelo Borcea este o prezență activă și pe rețelele sociale. Trăieşte într-un lux orbitor. Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceștia și-au petrecut vacanța în Mykonos, pe insula miliardarilor.

Prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a trecut prin clipe de coșmar

Fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit că a trecut prin clipe de coșmar. Mihaela Borcea a recunoscut că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. „Am fost aproape de a-mi pierde viața„, a surprins cea care a fost căsătorită cu fostul patron al lui Dinamo între 1988 și 2011.

Reclamă

Mihaela Borcea continuă să se ocupe de hotelul lui Cristi Borcea din Olimp, chiar dacă au apărut zvonuri că actuala soție a milionarului, Valentina Pelinel, a încercat să o scoată din afaceri.

„Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți. Pe care trebuie să le rezolvi imediat. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită. Toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări. Ca și antreprenor am foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani.

Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări… aproape de a-mi pierde viața. Mai mult de atât nu cred că există, doar ca să nu mai fii. Dar am trecut peste, iar acum ultima e recentă.

Reclamă 4 / 0/3

După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea. Imunitatea am avut-o la pământ. Am avut Covid și nu am știut, nu l-am tratat, eram la sfârșitul sezonului estival. Odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanța. Dar nu m-am lăsat, sunt o fire foarte puternică”, a declarat Mihaela Borcea pentru Xtra Night Show.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Recomandări
  • Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei
  • Băieţii pe care îi are din prima căsnicie se ocupă de afacerile familiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și