Închide meniul

Valentina Pelinel a dezvăluit cum a rămas însărcinată cu Cristi Borcea: "O spun pentru prima dată! Ştiu că au existat multe scenarii atunci"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 13:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Valentina Pelinel a dezvăluit cum a rămas însărcinată cu Cristi Borcea: "O spun pentru prima dată! Ştiu că au existat multe scenarii atunci"

Facebook Valentina Pelinel

Milan este cel mai mare copil al cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea. Acesta a fost conceput în timp ce Borcea se afla la închisoare, după condamnarea din "Dosarul Transferurilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea în vitro pentru a rămâne însărcinată. 

Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci.

Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate”, a spus Valentina Pelinel pentru OK Magazine

Cei trei copii ai lui Borcea cu Pelinel sunt Milan, Indira și Rania.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii

Reunirea familiei l-a făcut pe fostul şef al lui Dinamo să renunţe fără regret la afaceri, măcar pentru o perioadă.

"Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.

Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici. Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea", a spus Borcea, recent, pentru Libertatea.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (1.5 ani), cu Valentina.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și