Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, ca în vremurile bune. L-a cucerit din nou pe Cristi Borcea cu ultima apariție: „Ești cea mai frumoasă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2022, 17:53

Valentina Pelinel, ca în vremurile bune. L-a cucerit din nou pe Cristi Borcea cu ultima apariție: „Ești cea mai frumoasă!”

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel s-a pozat ca în vremurile bune, când i-a amețit mintea lui Cristi Borcea. Vedeta a apărut într-o costumație de vară, care a amintit de perioada când făcea show în modeling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a fost unul dintre cele mai cunoscute modele din România. Acum însă vedeta este dedicată familiei și a lăsat carieră de model în urmă.

Valentina Pelinel, apariție ca în vremurile când l-a cucerit pe Cristi Borcea

Chiar dacă e mamă dedicată, soția lui Cristi Borcea încă impresionează cu trupul ei. Arată perfect și la 41 de ani. Cu ultima apariție, Valentina Pelinel ne-a readus aminte de vremurile bune. S-a pozat într-o pereche de pantoloni scurți și un tricou alb, iar lanțul de aur nu a lipsit de la gât.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Fanii s-au înghesuit în comentarii să o complimenteze pe soția lui Cristi Borcea. „Ești cea mai frumoasă dragă Valentina! Minunată!”, e unul dintre mesajele primite de Valentina Pelinel.

Reclamă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia, care este de o frumuseţe răpitoare, şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel a dat din casă. Ce a spus soţia lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dat din casă şi a vorbit despre modul în care se menţine în formă atât ea, cât şi soţul ei, Cristi Borcea. Fostul fotomodel face sport, dar a recunoscut şi care sunt „plăcerile interzise” cărora nu le rezistă.

Amândoi suntem gurmanzi„, asigură cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo. Valentina a dezvăluit cum se menţine în formă atât ea, cât şi Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Pelinel a dezvăluit că nu a avut nevoie de diete şi că sportul o ajută de fiecare dată.

(Reporter: Care sunt plăcerile interzise ale Valentinei Pelinel?) Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea„, a declarat Valentina Pelinel pntru ciao.ro.

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii. Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a înschis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și