Închide meniul
Foto

Vestea dată de Valentina Pelinel: „Aşteptăm să mai vină un copil!” Dezvăluiri din vacanţă ale soţiei lui Cristi Borcea

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2023, 9:18

Reclamă
Vestea dată de Valentina Pelinel: „Aşteptăm să mai vină un copil!” Dezvăluiri din vacanţă ale soţiei lui Cristi Borcea

Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, care este cu 7 ani mai tânără. Cât de frumoasă este cumnata lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de soțul Cristi Borcea / Instagram

Vestea dată de Valentina Pelinel spune totul despre relaţia pe care Cristi Borcea o are cu cei nouă copii ai săi. Fostul model a dezvăluit că familia milionarului se va reuni în această vară, la mare, însă nu în totalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Fostul model i-a dăruit milionarului român trei copii, gemenele Indira şi Rania, şi un băiat pe nume Milan.

Vestea dată de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a dezvăluit că cei trei copii ai săi se relaxează la mare, la hotelul pe care soţul ei îl deţine în staţiunea Olimp. Tot acolo, Pelinel a declarat că aşteaptă să sosească un copil al lui Cristi Borcea din America, pe care acesta îl are alături de Alina Vidican.

Până atunci, Valentina Pelinel a declarat că mai are unele lucruri de pus la punct în Bucureşti, alături de soţul ei, motiv pentru care cei trei copii ai săi au fost lăsaţi la mare, unde se bucură de vacanţă din plin.

Soţia fostului acţionar de la Dinamo susţine că după ce va pune la punct toate lucrurile, se va bucura şi ea alături de Cristi Borcea de vacanţă.

Reclamă

„Am venit câteva zile la București, cu soțul meu, și ne întoarcem la mare, acolo unde avem copiii. Fetițele nu au vrut să vină acasă, le place acolo foarte mult, se simt în elementul lor. Așteptăm să ne mai vină un copil din America, să fie echipa completă și să ne bucurăm cu toții. Eu și Cristi facem zilele acestea mai multe drumuri București-mare, mai avem de rezolvat câte ceva înainte să ne ocupăm de vacanțe”, a declarat Valentina Pelinel, pentru click.ro.

Valentina Pelinel s-a dus peste fostele soții ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu s-a ferit și s-a dus peste fostele soții ale lui Cristi Borcea. Actuala parteneră a milionarului român și-a petrecut prima parte a vacanței la Miami, acolo unde este stabilită Alina Vidican. La revenirea în țară a ajuns lângă Mihaela Borcea.

Cea de-a treia soție a fostului patron de la Dinamo a postat mai multe imagini pe rețelele sociale. Valentina Pelinel i-a făcut pe plac lui Borcea și i-a reunit pe copiii pe care omul de afaceri îi are din cele trei căsnicii.

Reclamă 4 / 0/3

„O mare familie„, a fost mesajul transmis de Valentina la o fotografie în care apare lângă Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea din căsnicia cu Mihaela Borcea. Tânăra care a împlinit 20 de ani studiază în Statele Unite.

Valentina Pelinel a refuzat să se afișeze alături de Alina Vidican, femeia căreia i-a provocat divorțul de „Leonidas”. Nu s-a fotografiat nici cu Mihaela Borcea, chiar dacă au petrecut împreună la malul mării.

Câți copii are Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo

Cristi Borcea are, în total, 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel și milionarul Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și