Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel nu s-a putut abţine când l-a văzut prima dată pe Cristi Borcea. Gestul cu care l-a dat peste cap: „Sunt timidă, dar asta am simţit!”

Publicat: 4 mai 2023, 18:03

Reclamă
Valentina Pelinel nu s-a putut abţine când l-a văzut prima dată pe Cristi Borcea. Gestul cu care l-a dat peste cap: „Sunt timidă, dar asta am simţit!”

Adevărul despre relație dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel nu s-a putut abţine atunci când l-a văzut pentru prima dată pe Cristi Borcea. Gestul făcut de aceasta dă de înţeles faptul că a fost dragoste la prima vedere între cei doi. Fostul model susţine că deşi este o fire timidă, nu şi-a putut controla emoţiile, atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu cel care urma să-i devină soţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună şi trei copii, un băiat, şi două fete.

Valentina Pelinel nu s-a putut abţine când l-a văzut prima dată pe Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit că atunci când a fost faţa în faţă cu Cristi Borcea pentru prima dată, a făcut un gest care chiar şi pe ea a surprins-o. Aceasta susţine că i-a sărit în braţe miliardarului român, moment pe care nu îl va uita niciodată.

Pelinel a mai declarat că a existat o scânteie între ea şi Cristi Borcea încă de când s-au cunoscut pentru prima dată.

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult, a declarat Valentina Pelinel, pentru antenastars.ro.

Reclamă

Momente umilitoare pentru Cristi Borcea în închisoare! Totul pentru a se întâlni cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit prin ce momente umilitoare a trecut în închisoare, pentru a se putea întâlni cu Valentina Pelinel. Miliardarul român susţine că pentru a avea parte de permisii, era nevoit să muncească alături de ceilalţi deţinuţi.

Cristi Borcea a dezvăluit ce trebuia să facă pentru a primi permisii. Acesta a declarat că a făcut curăţenie în închisoare, totul de dragul soţiei sale, care de asemenea trecea prin momente grele.

Fostul patron de la Dinamo a declarat că a dat cu mătura şi cu mopul pe holurile penitenciarului, fiind nevoit să facă aceste lucruri, pentru a beneficia de permisie.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, acesta susţine că participa şi la cursuri, şi chiar mergea şi la spălătorie, atunci când era nevoie.

„Veneam acasă, în permisii. Trebuia să muncești ca să poți să beneficiezi de ele. Să participi la cursuri să primești permisii.

Eu am dat cu mătura și cu mopul. Mă specializasem (zâmbește, n. red.). Și la spălătorie am fost. Dacă voiam să plec și să am permisie trebuia să mătur holul, să dau cu mopul, trebuia să fac curățenie. Și asta făceam”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și