Închide meniul
Foto

Momente umilitoare pentru Cristi Borcea în închisoare! Totul pentru a se întâlni cu Valentina Pelinel: „Asta făceam!”

Publicat: 29 aprilie 2023, 15:10

Reclamă
Momente umilitoare pentru Cristi Borcea în închisoare! Totul pentru a se întâlni cu Valentina Pelinel: „Asta făceam!”

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a dezvăluit prin ce momente umilitoare a trecut în închisoare, pentru a se putea întâlni cu Valentina Pelinel. Miliardarul român susţine că pentru a avea parte de permisii, era nevoit să muncească alături de ceilalţi deţinuţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel din 2018. Cei doi au împreună şi trei copii, un băiat pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Momente umilitoare pentru Cristi Borcea în închisoare, totul pentru a se întâlni cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce trebuia să facă pentru a primi permisii. Acesta a declarat că a făcut curăţenie în închisoare, totul de dragul soţiei sale, care de asemenea trecea prin momente grele.

Fostul patron de la Dinamo a declarat că a dat cu mătura şi cu mopul pe holurile penitenciarului, fiind nevoit să facă aceste lucruri, pentru a beneficia de permisie.

De asemenea, acesta susţine că participa şi la cursuri, şi chiar mergea şi la spălătorie, atunci când era nevoie.

Reclamă

„Veneam acasă, în permisii. Trebuia să muncești ca să poți să beneficiezi de ele. Să participi la cursuri să primești permisii.

Eu am dat cu mătura și cu mopul. Mă specializasem (zâmbește, n. red.). Și la spălătorie am fost. Dacă voiam să plec și să am permisie trebuia să mătur holul, să dau cu mopul, trebuia să fac curățenie. Și asta făceam”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea şi l-a făcut să renunţe la căsnicie

Femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea şi l-a făcut să renunţe la căsnicia cu Alina Vidican a fost Valentina Pelinel, actuala soţie a milionarului român.

Reclamă 4 / 0/3

„Leonidas” a dezvăluit cum a reacţionat când a văzut-o prima oară pe Pelinel. Un singur gând a avut omul de afaceri, ca pe Valentina să o cheme „Borcea”.

„Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o. Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei.

Era peste tot, la TV, la SuperBowl… Am spus: «Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea». Eram căsătorit, da… (n.r. – când a cucerit-o pe Valentina). Dar asta e ultima căsătorie”, a spus Borcea, citat de fanatik.ro.

Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar! Cum a făcut rost, dintr-un foc, de 700.000 de dolari

Valentina Pelinel a recunoscut că a dat un adevărat „tun” financiar. Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a vorbit despre o tranzacţie imobiliară de senzaţie, prin care a făcut rost de 700.000 de dolari. Fostul fotomodel a vândut un apartament pe care îl cumpărase cu ajutorul unui credit făcut pe 30 de ani.

Vedeta a decis să renunţe la apartamentul de lux după naşterea gemenelor Indira și Rania. Nu a mai trăit „visul american” şi a obţinut 700.000 de dolari în urma tranzacţiei. Banii primiţi i-a investit într-o altă proprietate, dar nu a oferit mai multe detalii.

„L-am vândut după nașterea fetelor. Era perfect pentru mine când mergeam în America, dar când l-am dat aveam deja trei copii. Era prea mic pentru familia noastră mare. În plus, noi când ajungem în State, stăm în Miami, unde se află frații copiilor noștri, nu avem treabă în New York. Apartamentul a fost luat pe un credit pe 30 de ani. Cred că e irelevant să intru în detaliile tranzacției„, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și