Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel şi bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea, executaţi silit! Prima reacţie: „Nouă nu ne rămâne niciun ban”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2023, 9:48

Valentina Pelinel şi bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea, executaţi silit! Prima reacţie: „Nouă nu ne rămâne niciun ban”

Valentina Pelinel şi bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea, executaţi silit

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2007

Valentina Pelinel şi bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea au aflat că au fost executaţi silit. Totul din cauza unui credit pe care l-au luat în urmă cu 14 ani. Cristian Boureanu a avut o primă reacţie după ce a aflat ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boureanu a făcut un credit imobiliar cu fratele lui, iar codebitor a fost trecută Valentina Pelinel. Gaj au fost puse mai multe terenuri, pe care aceştia au ajuns să le piardă.

Valentina Pelinel şi bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, au fost executaţi silit

Jurnaliştii de la cancan.ro anunţă că în joc au fost 700.000 de euro! Ultimul teren pe care l-au pierdut Pelinel şi Borcea va fi scos la licitaţie publică pe 5 aprilie. Este situat în sectorul 3 din Bucureşti, are 5.000 de metri pătraţi şi o valoare estimată la 600.000 de euro.

Banca din Olanda la care s-au împrumutat Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu a cerut executarea silită pentru 683.316 euro și 3.639 de lei. La această sumă se adaugă şi dobânzile calculate. Resemnat, milionarul român a avut o reacţie surprinzătoare.

Sunt terenuri care s-au executat începând cu anul 2009. Mă crezi că habar n-am despre ce-i vorba? Pentru că pe unele dintre ele le-au executat imediat, pe altele le-au ținut, vorba aia, de atunci au trecut 14 ani… Știu că mai erau două terenuri … Sunt ale băncii, oricum, nouă nu ne rămâne niciun ban. Deci, nu mă interesează… Au trecut 14 ani”, a declarat Cristian Boureanu pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au fost căsătoriţi din 2007 şi până în 2014. Fostul fotomodel şi-a părăsit primul soţ pentru a fi împreună cu Cristi Borcea. Pelinel are trei copii cu fostul patron al lui Dinamo: Milan și gemenele Indira și Rania. Borcea mai are şase copii cu alte trei femei.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și