Închide meniul
Foto

Drama neștiută a soției lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, lovită de milionarul cu care s-a iubit. Detalii teribile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 19:30

Drama neștiută a soției lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel, lovită de milionarul cu care s-a iubit. Detalii teribile

Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Colaj Cristi Borcea, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel / Antena Sport

S-au aflat detalii incredibile despre drama neștiută a soției lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a fost lovită de bărbatul pe care îl iubea. Vedeta a trecut printr-o adevărată traumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a trecut prin momente grele în relația cu Cristian Boureanu. Vedeta începuse să vorbească din ce în ce mai mult cu Cristi Borcea, iar Boureanu devenise din ce în ce mai nervos. S-a ajuns până în punctul în care blondina să fie lovită de Boureanu.

Drama neștiută a soției lui Cristi Borcea

Pelinel s-a îndrăgostit imediat de Cristi Borcea, desi era într-o relație cu Cristian Boureanu. Fostul fotomodel a ajuns să-i fie amantă fostului patron de la Dinamo. Își vorbeau pe la spatele lui Cristi Boureanu.

Totul a explodat în 2013, când, într-o vacanță la munte, Cristian Boureanu a prins-o pe Valentina Pelinel în timp ce vorbea cu Cristi Borcea prin mesaje, conform playsport.ro. A fost momentul care i-a pus capac lui Boureanu, care și-a pierdut cumpătul. Conform sursei citate, bărbatul ar fi lovit-o pe partnera sa infidelă.

În cele din urmă, Pelinel și Boureanu s-au despărțit, iar blondina a ajuns în brațele lui Cristi Borcea. Ulterior, a îngropat securea și cu Boureanu.

Reclamă

Ce a spus Cristian Boureanu despre Valentina Pelinel

Boureanu nu s-a ferit şi a comentat zvonurile că ar fi fost înşelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea. Acesta a spus că relaţia dintre cei doi ar fi început încă din 2011.

Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea l-a lăsat pe Cristian Boureanu fără soţie

Fostul patron al lui Dinamo a recunoscut că, în momentul în care a văzut-o pentru a doua oară, a decis să facă tot ce depindea de el pentru a fi împreună cu Pelinel.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și