Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel şi Melissa s-au îmbrăcat la fel şi au atras toate privirile! Soţia şi fiica lui Cristi Borcea, ca două surori

Publicat: 30 mai 2024, 20:04

Reclamă
Valentina Pelinel şi Melissa s-au îmbrăcat la fel şi au atras toate privirile! Soţia şi fiica lui Cristi Borcea, ca două surori

Valentina Pelinel şi Melissa s-au îmbrăcat la fel şi au atras toate privirile

Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi Melissa/ Colaj Instagram

Valentina Pelinel şi Melissa s-au îmbrăcat la fel şi au atras toate privirile. Soţia lui Cristi Borcea se află în vacanţă în America, acolo unde a vizitat-o pe fiica milionarului român, din prima căsnicie, cu Mihaela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel şi Melissa Borcea au o relaţie excelentă. Soţia milionarului român a dezvăluit că se înţelege excelent cu fiica Mihaelei Borcea. (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu Valentina Pelinel şi Melissa).

Valentina Pelinel şi Melissa s-au îmbrăcat la fel şi au atras toate privirile

Valentina Pelinel şi Melissa s-au fotografiat pe o stradă din America. Cele două s-au îmbrăcat la fel, într-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou alb. Soţia lui Cristi Borcea a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, în care sunt surprinşi şi cei trei copii pe care îi are alături de milionarul român: băiatul, pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Soare, nisip, ocean, familie, iubire, binecuvântată, copii fericiţi”, a fost mesajul postat de Valentina Pelinel, la postarea cu Melissa şi cei trei copii ai ei.

Recent, Valentina Pelinel a dezvăluit că se înţelege de minune cu Melissa, fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, care locuieşt în Statele Unite.

Reclamă
Reclamă 4

„Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne-am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.

Melissei îi place să trăiască în America, la Miami, acolo unde și studiază. Din păcate, nu cred că se va întoarce vreodată în România, pentru că în SUA e ca peștele în apă. Când merg în vizită cu copiii acolo, Melissa și cu mine facem un super-program pentru ei; îi ducem la grădina zoologică, la terenurile publice de fotbal, la grădina botanică, la plajă, să se bălăcească, la restaurantele lor preferate, la Disney, Warner Bros Studios și la locurile de joacă. Programul în SUA e dedicat lor, copiilor noștri”, a declarat recent Valentina Pelinel, conform viva.ro.

Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei

Valentina Pelinel a vorbit despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei. Actuala soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit ce relaţie are cu prima soţie a milionarului.

Reclamă

Valentina Pelinel a susţinut că se înţelege bine cu Mihaela Borcea. Totodată, Pelinel a mărturisit că are o relaţie excelentă cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din mariajul cu Mihaela Borcea.

„(n.r.: Cu Mihaela Borcea te-ai înțeles bine întotdeauna?) Eu mă înțeleg bine cu toată lumea. În familie, e important să existe respect și armonie. Este esențial, mai ales că suntem o familie mare. Trebuie să fim puternici și uniți, ca să nu ne zdruncine nimic”, a declarat Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, pentru viva.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și