Close
Foto

Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu și a primit dedicații de la Dani Mocanu. Ce vrea să îi facă iubitei sale

Publicat: 22 iulie 2021, 19:44

Cerinţele speciale puse de Jean-Claude Van Damme pentru a veni în România. Celebrul actor a surprins pe toată lumea când a fost văzut la Bucureşti, alături de mai mulţi manelişti.

Reclamă
Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu

Profimediaimages

Celebrul actor a fost chemat la un eveniment care va avea loc într-un club din Bucureşti. I s-a pus la dispoziţie un avion personal şi a avut un program extrem de încărcat în Capitală.

Reclamă

Cerinţele speciale puse de Jean-Claude Van Damme pentru a veni în România

Van Damme este special guest la eveniment. Nu știu exact dacă dă premiu sau dacă ia. În plus, se vehiculează niște nume mari, designeri internaționali care vor fi prezenți la acest eveniment, posibil să vină Cavalli sau ceva de genul acesta… multe personalități.

Eu m-am ocupat și i-am rezolvat un private jet de la Corfu, din Grecia, direct de acolo a venit, a plecat la hotel, la Radisson Blu, după ce s-a relaxat câteva ore, a coborât în jur de 21.00, s-a dus la restaurantul lui Joseph Hadad.

A fost încântat acolo, a avut un comportament foarte mișto ca persoană, după care, la 1 noaptea, împreună cu soția lui, și cățelușul lor din rasa Chihuahua au plecat spre cameră. Apoi, probabil că dimineață el o fi coborât la cazinou…

El a avut un program cu organizatorii, până la o anumită oră și apoi, în privat, el mai venind în România, a vrut să se mai distreze, nu a făcut nimic grav. Organizatorii au plecat de la masă și el a rămas în hotel, nu a ieșit în oraș cu nimeni din staff„, a declarat Eduard Irimia pentru cancan.ro.

Reclamă

Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu

Van Damme este în România. A fost filmat în timp ce asculta manele, într-o maşină. A petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu și a primit dedicații de la Dani Mocanu. Imaginile au devenit virale!

Este surprins de reacția din România, el era într-o mașină cu niște oameni care ascultau manele, era probabil obosit. Nu înțelege ce e atât de grav că a fost cu niște oameni într-o mașină și a ascultat niște muzică… Acum are foarte multe proiecte în România, este foarte dezinvolt. A cerut să meargă să vadă ceva obiective în zona turistică în afara Bucureștiului, să o plimbe puțin pe iubita lui, el a venit să se vadă cu niște scenariști și niște producători de filme.

Vrea să meargă undeva, cu iubita lui, ori în Deltă, ori poate la munte, vor merge și la un restaurant cu specific românesc. Este foarte interesat să meargă la o sală de arte marțiale, să vadă sportivii din superkombat„, a mai spus Irimia.

Jean-Claude Van Damme este expert în arţe marţiale. Va împlini 61 de ani în luna octombrie.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?” 11:22 CFR Cluj – Petrolul, LIVE TEXT, 21:30. Trupa lui Dan Petrescu țintește a patra victorie consecutivă în Liga 1. Echipele probabile 10:42 Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi” 10:42 Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus! Momentul în care a fost reţinut. „Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire” 10:11 George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională” 9:33 Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City – Manchester United: ”Nu jucăm împotriva lui” 8:58 FotoSuma astronomică cerută, ca pensie alimentară, în divorţul momentului! A ameninţat că poate distruge 50 de familii 8:50 Ilie Dumitrescu, reacție vehementă față de noul format al Cupei României: ”De ce trebuie să accepte asta?”
Pe același subiect
Gică Hagi, în timpul unui meci
Echipa naţională • 11:28
Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?”
Mihai Stoichiță, în timpul unei conferințe de presă
Echipa naţională • 10:42
Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi”
George Pușcaș, la naționala României
Echipa naţională • 10:11
George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”
Close