Închide meniul
Foto

Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu și a primit dedicații de la Dani Mocanu. Ce vrea să îi facă iubitei sale

Reclamă

Publicat: 22 iulie 2021, 19:44

Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu și a primit dedicații de la Dani Mocanu. Ce vrea să îi facă iubitei sale

Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu

Profimediaimages

Celebrul actor a fost chemat la un eveniment care va avea loc într-un club din Bucureşti. I s-a pus la dispoziţie un avion personal şi a avut un program extrem de încărcat în Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cerinţele speciale puse de Jean-Claude Van Damme pentru a veni în România

Van Damme este special guest la eveniment. Nu știu exact dacă dă premiu sau dacă ia. În plus, se vehiculează niște nume mari, designeri internaționali care vor fi prezenți la acest eveniment, posibil să vină Cavalli sau ceva de genul acesta… multe personalități.

Eu m-am ocupat și i-am rezolvat un private jet de la Corfu, din Grecia, direct de acolo a venit, a plecat la hotel, la Radisson Blu, după ce s-a relaxat câteva ore, a coborât în jur de 21.00, s-a dus la restaurantul lui Joseph Hadad.

A fost încântat acolo, a avut un comportament foarte mișto ca persoană, după care, la 1 noaptea, împreună cu soția lui, și cățelușul lor din rasa Chihuahua au plecat spre cameră. Apoi, probabil că dimineață el o fi coborât la cazinou…

El a avut un program cu organizatorii, până la o anumită oră și apoi, în privat, el mai venind în România, a vrut să se mai distreze, nu a făcut nimic grav. Organizatorii au plecat de la masă și el a rămas în hotel, nu a ieșit în oraș cu nimeni din staff„, a declarat Eduard Irimia pentru cancan.ro.

Reclamă

Van Damme, cerere uimitoare după ce a petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu

Van Damme este în România. A fost filmat în timp ce asculta manele, într-o maşină. A petrecut pe muzica lui Tzancă Uraganu și a primit dedicații de la Dani Mocanu. Imaginile au devenit virale!

Este surprins de reacția din România, el era într-o mașină cu niște oameni care ascultau manele, era probabil obosit. Nu înțelege ce e atât de grav că a fost cu niște oameni într-o mașină și a ascultat niște muzică… Acum are foarte multe proiecte în România, este foarte dezinvolt. A cerut să meargă să vadă ceva obiective în zona turistică în afara Bucureștiului, să o plimbe puțin pe iubita lui, el a venit să se vadă cu niște scenariști și niște producători de filme.

Vrea să meargă undeva, cu iubita lui, ori în Deltă, ori poate la munte, vor merge și la un restaurant cu specific românesc. Este foarte interesat să meargă la o sală de arte marțiale, să vadă sportivii din superkombat„, a mai spus Irimia.

Reclamă 4 / 0/3

Jean-Claude Van Damme este expert în arţe marţiale. Va împlini 61 de ani în luna octombrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și