Închide meniul
Foto

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț: „Nu mai pune preț pe aspectul fizic!”

Reclamă

Publicat: 6 mai 2023, 18:52

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț: „Nu mai pune preț pe aspectul fizic!”

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă

Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf / Instagram

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă, Sânziana Buruiană, a vorbit despre divorț. În vârstă de 38 de ani, marea iubire a fostului fotbalist Nicolae Zuluf a oferit detalii „picante” din familia ei. A avut o reacție sinceră când a fost întrebată despre riscul de a se despărți de soțul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fete, Izabela și Antonia. Chiar dacă au oferit mai multe declarații controversate, cei doi asigură că nu au luat niciodată în calcul varianta de a divorța. Sânziana asigură că a pus mereu familia mai presus decât orice și că are parte de susținere din partea fostului fotbalist. Cei doi copii sunt totul pentru ei!

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț

Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații„, a declarat Sânziana Buruiană pentru ciao.ro.

Vedeta TV se consideră o persoană norocoasă. Anunță că și-a găsit liniștea și că nu mai are nevoie să facă eforturi pentru a încerca să-l impresioneze pe fostul fotbalist.

Reclamă

Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie. Care nu mai pune preț pe aspectul fizic. Sunt femei care toată ziua trebuie să fie țiplă, să se opereze, să fie tunate, ca să își impresioneze bărbații de lângă ele. El deja a trecut de toate chestiile astea.

Când ai o familie te gândești la ce să construiești împreună, ce să facem împreună, ca să fie bine pentru fete, pentru viitor. Nu aș putea să stau lângă un bărbat a cărui cerință ar fi: ‘În fiecare zi tu trebuie să fii păpușă Barbie!’. Asta este marea greșeală pe care o fac multe femei. Că încearcă să impresioneze bărbații de lângă ele cu partea fizică și atunci nu există tinerețe veșnică. Un om trebuie să te iubească pentru sufletul tău. Pentru ceea ce este lângă tine, pentru ce construim împreună. Pentru cum ne simțim împreună„, a mai spus Sânziana.

Zuluf şi-a început cariera la Victoria Brăneşti şi a mai jucat pentru CS Mioveni, Turnu Severin, Concordia Chiajna şi CS Afumaţi. Cinci ani a evoluat în Liga 1 și a avut replici memorabile până să se retragă din activitate.

Reclamă 4 / 0/3

Acuzele pe care şi le-au adus, în trecut, Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, în trecut, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a spus şi Sânziana Buruiană.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și