Închide meniul

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Nu aveam ce să mănânc, am leşinat pe teren!”. Cum a ajuns favoritul fanilor

Reclamă

Publicat: 22 mai 2021, 11:30

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Nu aveam ce să mănânc, am leşinat pe teren!. Cum a ajuns favoritul fanilor

Instagram Sanziana Buruiană

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri uluitoare

Zuluf a recunoscut că, de cele mai multe ori, se antrena pe stomacul gol. Nu avea ce mânca şi chiar a leşinat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri uluitoare: „Dacă plăteam cartela de la metrou, nu mai aveam ce să mănânc”

Când văd pe unul sărac, îl ajut, pentru că ştiu cum e să nu ai. Când am început fotbalul, mergeam cu troleul şi nu aveam ce mânca. La metrou aşteptam să întoarcă bodyguardul privirea ca să pot să sar turnicheţii. Aveam 2-3 lei în buzunar şi, dacă plăteam cartela, nu mai aveam ce să mănânc.

Odată, când mama era plecată în Grecia, iar tata era cu munca, am plecat singur la un antrenament. M-a întrebat antrenorul dacă sunt bine, m-a văzut că eram ‘moale’. Nu mâncasem nimic şi am leşinat pe teren. Furam la colegi câte un covrig când mergeam pe stradă, ca să am ce mânca„, a declarat Nicolae Zuluf la „Xtra Night Show”.

Zuluf şi-a început cariera la Victoria Brăneşti şi a mai jucat pentru CS Mioveni, Turnu Severin, Concordia Chiajna şi CS Afumaţi. Cinci ani a evoluat în Liga 1.

Cu primii bani pe care i-am luat din fotbal mi-am ajutat familia. După, m-am dus şi mi-am cumpărat haine de toţi banii. La Brăneşti, când era antrenor Ilie Stan, suporterii strigau să mă bage pe teren. Mă iubeau fanii. Eu mă puneam între ei după meciuri, vorbeam cu ei. Ceilalţi fotbalişti erau mai figuranţi. Oamenii ajunseseră să strige la antrenor şi să îl ameninţe cu bătaia dacă nu mă bagă pe teren„, a precizat Zuluf.

Reclamă

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri uluitoare din perioada în care era jucător. După ce şi-a pus ghetele în cui, a devenit familist convins. Fostul fotbalist s-a căsătorit în urmă cu şase ani cu Sânziana Buruiană şi are deja doi copii.

Nicolae Zuluf, celebru pentru „perlele” sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. „Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Reclamă 4 / 0/3

Room number, please?„, a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. „Zuluf!„, ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. „Aaaa„, a fost reacţia lui Zuluf.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și